Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell nektek párkapcsolat srácok? Miért lesztek egyre többen melegek? Vagy ha kell barátnő miért csak a tökéletességgel éritek be?
Akkor haladjunk sorban, nincs barátnőm, és eddig egyszer volt csak eddig. Nem vagyok meleg. Nagyon szeretnék kapcsolatot. Elvárásaim? A lány legyen vékony, legyen szép az arca, ne legyen buta, legyen konzervatív, legyen kedves, aranyos és szerény, szeresse a természetet. Húúú micsoda hatalmas elvárások, borzalmas.
Kellene barátnő, a probléma ott kezdődik, hogy a normális szingli fiatal lányok kihaltak, maradtak nekünk az egoista, flegma, bunkó nőszemélyek. Pech.
24F
"Neked súlyos gondjaid vannak :)"
15-ös válaszoló vagyok és kiemelném, hogy ezt NEM ÉN írtam. Hiába egyezik meg a százalék.
15-ös válaszoló vagyok ismét!
Egyébként tényleg gond lehet az agyadban, lehet orvossal is kéne beszélned erről.
1: Az, hogy egyre többet hallasz a melegekről, nem azt jelenti, hogy eddig kevesebben voltak.
2: Azért mert valaki meleg, még nem jelenti azt, hogy nem élhet párkapcsolatban.
3: a leghíresebb "csajos filmek" pont a szinglikről szólnak, és ha valaki azt mondja, hogy szingli, az emberek nagy részének egy nő ugrik be, nem egy pasi.
4: Nem tudom, hogy hány pasival próbáltál már meg kapcsolatot létesíteni, hogy erre a következtetésre jutottál, de megkockáztatom, hogy a mintavételi alaphalmazod, még egy normális eloszlási rendszer felállításához szükséges követelményeit sem elégíti ki statisztikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!