Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell nektek párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell nektek párkapcsolat srácok? Miért lesztek egyre többen melegek? Vagy ha kell barátnő miért csak a tökéletességgel éritek be?

Figyelt kérdés
én egy 22 éves lány vagyok,de azt veszem észre, hogy körülöttem a srácok nem akarnak kapcsolatot,aki akar annak már van barátnője régóta.Vagy akar ,de brutális elvárásai vannak a barátnőjével kapcsolatban.de amúgyis a legtöbb srác meleg.nagyon sok meleg barátom van és mellettük jövök rá,hogy a férfiak többsége már meleg. Mi történt? Kezdem úgy hinni nekem nem lesz senkim se...
2014. okt. 25. 19:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"ha kell barátnő miért csak a tökéletességgel éritek be"

Miért, te talán megelégszel tökéletes alatti pasival?

2014. okt. 25. 20:39
 22/33 anonim ***** válasza:

"15-ös válaszoló vagyok ismét!

Egyébként tényleg gond lehet az agyadban, lehet orvossal is kéne beszélned erről."

Nem szép dolog idegen tollakkal ékeskedni, te seg.fej.

Orvostanhallgató vagyok, és soha nem mondanék olyat, hogy valakinek gond van az agyával kivéve, ha a neurológiai klinikán vagyunk. Továbbá orvoshoz ilyen dologgal senkit nem küldenék. Na most menj játssz máshol hülyegyerek!

2014. okt. 25. 20:49
 23/33 anonim ***** válasza:
Kedves 15ös: [link]
2014. okt. 25. 21:13
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak kb 10%-a meleg.

Az,hogy te a maradék 90%ból nem találsz megfelelőt,arról nem tehet senki:D

2014. okt. 26. 06:40
 25/33 A kérdező kommentje:

10%-a? szerintem ezt jócskán túl szárnyaltuk már :D

hetente vannak meleg bulik nem jártál még egy ilyenen sem? ott is több százan vannak!legutóbb amikor voltam majdnem elájultam,mert nem kaptam lent levegőt akkor tömeg volt. minden egyes bevásárlóközpont ruházati eladó srácai között van minimum kettő! annyi "celeb" szintén meleg,sokszor találkozom velük ilyen bulikon. és még hol vannak azok akik tagadják maguk előtt,vagy akik titkolják? vagy a biszexuálisak? évről-évre egyre többen lesznek.

2014. okt. 26. 09:43
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy meleg buliba, aki nem meleg, már nem is tud bemenni? Meleg szenzor van az ajtón és nem engedi be?
2014. okt. 26. 11:29
 27/33 anonim válasza:
Manapság a srácok szebbek, mint a lányok. :D
2014. okt. 26. 11:57
 28/33 A kérdező kommentje:
ez mondjuk igaz,szerintem is szebbek már mint a nők. lehet ezért lesznek melegek :D de végül is megértem őket,ha pasi lennék én sem a lányokra hajtanék :D
2014. okt. 26. 13:08
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve h Budapesten majdnem 2 millióan laknak.

Ebből pár 100 fő nem 10%.

Az összes budapesti meleg nem is férne be egy szórakozóhelyre sem.

Nézd,aki a legkönnyebben talál párkapcsolatot,az a HETEROSZEXUÁLIS NŐ.

Ha te nem találsz annak semmi köze az arányokhoz.

2014. okt. 27. 00:02
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem te még csak most ismerkedsz a melegekkel,és azt sem tudod mit jelent melegnek lenni.

A melegek nem választják,hogy melegek legyenek,ahogy a heterók sem.

És a transzszexuálisok sem azért akarnak ellenkező neműek lenni,mert nincs jobb dolguk.

2014. okt. 27. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!