Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elfelejti ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfelejti ezt a barátnőm anyukája?

Figyelt kérdés
Szóval az volt, hogy átmentem a barátnőmékhez a suli után. Kettesben voltunk, majd megcsörrent a telefonja és anyukája volt, hogy menjen be munkahelyére valami miatt, így egyedül maradtam náluk. Nekem meg kakálni kellett, így hát elmentem addig WC-jükre. Ott volt a baj, amikor le kellett volna húzni, mert elzárták az utcába a vizet, és így nem sikeredett. De van nekik kint a kertben kút, és gondoltam hozok onnan egy vödör vizet szóval kimentem a házból, csak mivel tél van le van szerelve és vissza kellett menni víz nélkül. De ekkorra már hazaért a barátnőm anyukájával, és egyből elment anyukája WC-re és meglátta :( Meg a házban is terjengett már a szag mert jó ideje úgy volt. Szerintetek haragudnak? A barátnőm csak kinevetett, de anyukájával találkozni se merek.
2010. jan. 25. 13:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
miért lenne idegen? általában suli után mindig elmegyek hozzájuk, és már majd egy éve együtvagyok vele
2010. jan. 25. 13:36
 12/18 anonim válasza:
Te sem vagy szerencsés ember:)-de nyugi később ezen csak röhögni fogtok az anyjával:)
2010. jan. 25. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
xd kicsit kínos.de ha legközelebb találkozol anyujával biztos hogy úgyfog tenni mintha semmise történt volna:)
2010. márc. 9. 15:51
 14/18 anonim ***** válasza:
nem fogja felemlegetni,és hidd el,hogy az nem megoldás,hogy nem mersz vele szóba állni többé.
2010. márc. 9. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem fogja elfelejteni, de ezt nem úgy értem, hogy mindig ez fog eszébe jutni amikor meglát téged. :) Vicces történet, és ennyi. Emiatt nem szabad őt kerülnöd, mert ez már tényleg ciki lenne.:)

15L

2010. márc. 9. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha találkozol vele mond meg,hogy sajnos nem tudtad,hogy nem működik a wc a víz miatt.:)))
2010. márc. 9. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:

nem te tehetsz a dologról

ha a barátnőd anyukája normális, akkor ezt ő is belátja

2010. márc. 9. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:

ha a helyében lennék nem nagyon gondolnék semmit. igazából még az is előfordulhat,h elfelejted lehúzni.. naés..?? egy lakásban ami azért nem a tiétek bármi megzavarhat, elfelejted vagy vmi..

sztem nem gáz annyira..:)nyugi;)

beszéltél már vele am azóta? mert ugylátom nem most írtad ki.

2010. júl. 17. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!