Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elfelejti ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfelejti ezt a barátnőm anyukája?

Figyelt kérdés
Szóval az volt, hogy átmentem a barátnőmékhez a suli után. Kettesben voltunk, majd megcsörrent a telefonja és anyukája volt, hogy menjen be munkahelyére valami miatt, így egyedül maradtam náluk. Nekem meg kakálni kellett, így hát elmentem addig WC-jükre. Ott volt a baj, amikor le kellett volna húzni, mert elzárták az utcába a vizet, és így nem sikeredett. De van nekik kint a kertben kút, és gondoltam hozok onnan egy vödör vizet szóval kimentem a házból, csak mivel tél van le van szerelve és vissza kellett menni víz nélkül. De ekkorra már hazaért a barátnőm anyukájával, és egyből elment anyukája WC-re és meglátta :( Meg a házban is terjengett már a szag mert jó ideje úgy volt. Szerintetek haragudnak? A barátnőm csak kinevetett, de anyukájával találkozni se merek.
2010. jan. 25. 13:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
elég rossz helyzet, el felejteni nem fogják. de ez bárkivel előfordulhatott volna
2010. jan. 25. 13:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
epic fail
2010. jan. 25. 13:20
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mostanra már biztosan kiderült, hogy nem volt víz és te megtettél mindent, hogy eltűnjön onnan aminek el kell. De ha ennyire gyáva maradsz akkor már biztos rosszat is fog gondolni.
2010. jan. 25. 13:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
hát ez..."aranyos" :D de gondolom a bnőd anyukája is észrevette,h nem volt mivel lehúzni,ezért nem hiszem,h neheztelne,kellemetlennek kellemetlen,de is elfelejtődik idővel-max.mosolyog majd rajta. :)))
2010. jan. 25. 13:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem már elmondta minden ismerősének,és ezen poénkodnak:-)Ha normális,akkor megértette,hogy miért volt ott a kábel,és nem híreszteli.
2010. jan. 25. 13:21
 6/18 anonim ***** válasza:
Azért ne lepődj meg, ha legközelebb úgy köszön, hogy szia te kis szarógalamb!
2010. jan. 25. 13:23
 7/18 A kérdező kommentje:
Mikorra ő megérkezett, már volt víz és lehúzta :(
2010. jan. 25. 13:26
 8/18 anonim ***** válasza:
júj de gáz:S hát figyelj természetes dolog..arról biztos tudott h nem volt víz,meg gondolhatta h nem direkt hagytad úgy,elfelejteni nem fogja de nem fog a képedbe röhögni nyugi
2010. jan. 25. 13:31
 9/18 anonim ***** válasza:
na így mar szívás sajnos...:( Baratnod segíthetne tisztázni valahogy - bar ötletem nemigazán van.
2010. jan. 25. 13:32
 10/18 anonim ***** válasza:
minek maradtál ott? egyedül egy idegen házban
2010. jan. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!