Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha elhagyott a párom egy szebb lányért? Belehalok (? )
Figyelt kérdés
3 évig voltam együtt egy fiúval, 17 évesen jöttem vele össze. Ő beleszeretett egy másik lányba. Nem csalt meg, és próbáltuk helyre hozni, de azután a lány után vágyakozott mindig, akarata ellenére is. Vége lett. Ők már 7 éve együtt vannak, a lány terhes jelenleg. Engem ez megőrjít. Nem bírom elviselni mai napig. Hogy hagyhatott el? Már elvoltam jegyezve :'(
és aza másik lány. Külsőre jobb mint én, nagy mellű ,csinos, sok a barátja. De egy rib..@nc. Elvette tőlem akit a legjobban szerettem.
2014. okt. 24. 20:27
12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ha hajtanék vissza tudnám szerezni. Csak meg kéne neki mutatni, h aza csaj nem az akinek hiszi.
2014. okt. 24. 20:36
13/16 anonim válasza:
" vissza tudnám szerezni" - de nem azt,aki 3 éve volt, valaki mást... egy púppal a nyakában (terhes a barátnője, tehát pontosabban két púppal a nyakában már) Kétpúpú teve
14/16 anonim válasza:
És TE miért a külsőre hajtasz?Mert a kérdésedből ítélve a volt barátod egy felszínes,önző,bunkó paraszt...és ha nagymellű ribikkel jár,akkor jól néz ki.Ha már egyszer elhagyott,összetört,de mégis vágysz rá,akkor nálad is a külső a lényeg.Bort iszol s vizet prédikálsz.
15/16 anonim válasza:
Ez nem olyan nagy probléma. Ha egy csúnyább csajért hagyott volna el, na az igen.
16/16 anonim válasza:
Neked is azt tudom tanácsolni hogy sose másokhoz viszonyítsd magad ! Te te vagy más adottságokkal mint az a lány !Te mástól vagy egyedi nem a nagy mellektől és neked is lehet sok barátod ... Azért ne utáld mert vele boldog ! És nézd csak meg 7 éve ezen rágódsz kizártál minden olyan lehetőséget amitől túl lettél volna ezen az egészen ! Ez idő alatt már neked is kialakulhatott volna egy ilyen kapcsolatod más fiúval ! Szerintem kicsit változtass az életeden alakítsd magad körül a dolgokat és most már magadra koncentrálj és ne rájuk ! Ő már a múlt ezt el kell fogadnod ! És előre fele nézz ne hátra tekintgess ! Szedd ráncba magad menj el társaságba sportolj ! Csinálj valami olyant amit eddig soha szerezz barátokat ismerkedj járj el szórakozni ! Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!