Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik az, akinek nem kéne? Miért a bunkó pasikba zúgok bele?
Barátnője van, velem csalta meg. Megbeszéltük, hogy csak ennyi, nem lesz folytatás. Másfél hónapig leveleztünk, 3x találkoztunk, ebből 2x volt szex. Közölte, hogy ő nem képes egy nővel szexelni élete végéig ezután, nem hisz a hűségben.
Egy hernyó pasi tudom, és én is az vagyok, hogy belementem.
Most meg hiányzik, pedig iszonyú egoista, kb semmibe veszi a nőket. Megalázta a barátnőjét, tehát mégha lehetne se kellene egy ilyen pasival tervezni.
Miért hiányzik mégis? El fog ez múlni, ha sokat ismételgetem a rossz tulajdonságait?
de nem csinálhatom,m azt mondta ennyi, ennek véget kell vetnünk...és én nem fogom őt megkeresni és új randit kezdeményezni.
első egyébként tök igazad van, tudom, hogy hülye vagyok:(
Én nem mondom h hülye vagy, mert nekem is voltak ilyen kis egy éjszakásaim, én mondjuk nem bántam meg, vagy az volt h én is úgy álltam hozzá h csak az akkor nem is volt gond, volt h úgy álltam hozzá h lehetne több is de nem lett. Akkor elfelejtettem és tovább léptem. Mivel a nőknek sajna van egy olyan rossz tulajdonságuk h hajlamosak komolyabb érzelmeket táplálni(vagy legalábbis azt hisszük h szerelmet érzünk) az iránt akivel lefekszünk, plusz az is törvény szerű h az kell akit nem kaphatsz meg.
Ha jót akarsz magadnak keresel egy normális pasit aki szeret és akit szerethetsz és elfelejted ezt a gyíkot..mert mi lenne ha mondjuk ott hagyná érted a bnőjét...veled is ugyan azt tenné amit most vele..és az sokkal szarabb lenne.Lépj tovább, felejtsd őt el még ha nehéz is ez a legjobb amit tehetsz.
tudom, igazatok van.
igazából neki is azt mondtam, hogy részemről is csak ennyi. mert kérdezte, hogy én miért csinálom ezt, mi a célom, nem akarja, hogy azthiggyem, ez több, mint, aminek ő akarja... és mondtam,h mivel én szingli vok, megtehetek "bármi", nekem ez új, izgalmas, kaland, ennyi, nem várok el tőle semmit.
akkor, ha nem keresem, nem mutatom,hogy én folytatnám, akkor az ugye nem megalázó? akkor ő is azt hiszi,h részemről is ennyi volt? nem akarom,h tudja, h hiányzik. lécci válaszoljatok erre még. nem akarom, hogy elégedetten dőljön hátra,h na megvolt a kiscsaj és még belém is zúgott. azt akarom,h azt gondolja, szex volt, és más semmi. és én is így állok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!