Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy ő, azaz a párom anyuci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy ő, azaz a párom anyuci pici fia. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Hatalmas a szerelem! Az elejétől fogva az! 4 Éves kapcsolatról van szó. De a barátom az anyukájához van nőve 19 évesen!

Mindent elmond neki. Az összes osztálytársát ismeri névszerint, és az egész életüket is. mindenről tudnia kell! Mikor hova megyünk pontosan mit csinálunk, ha telefonálunk akkor is tudnia kell hogy pontosan miről beszéltünk. Szószerint az egész életéről tudni akar előtt nem lehet titok...

Ha 1 nap nem hívja fel , vagy nem ír neki annyit amennyit gondolja a barátom,az anyja megharagszik. Az anyja már olyan szinten szereti hogy az hihetetlen.. Nem tudom, hogy így ha a jövőre tekintek, hogy lesz jövőnk, hisz nem bír tőle elszakadni...

2014. okt. 23. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem biztos, hogy Ő a nagy Ő..

Amíg nem képes anyukától elszakadni, nem is nevezném férfinek. A barátod erről mit gondol? Mert ha neki is teher, akkor beszéljen az anyjával, hogy ez kicsit sok.

2014. okt. 23. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Semmit. Nagy valószínűséggel nem fog változni a helyzet. Ha őt választod meg kell szoknod a helyzetet.
2014. okt. 23. 12:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Őt ez nem zavarja, ha én mondom neki hogy, ez sok, nem igazán érdekli, olykor meg is sértődik, de már nagyon kiborít.
2014. okt. 23. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha négy éve tart, már kezd megszokott lenni, de ne legyen az. El kell tudni szakadni az anyukától, mégpedig minél hamarabb, annál jobb. Ne fogadd el így a helyzetet, próbáljatok meg ketten tenni érte.
2014. okt. 23. 12:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen csak,hogy? ez elég nehéz, hisz ezt leszámítva bírom az anyukáját. Csak ez az 1 dolog , az ,ami nagyon kiborít....
2014. okt. 23. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Menekülj! Komolyan...
2014. okt. 23. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Az én exem is anyuci pici fia volt... Nem véletlenül lett az exem, 4.5 év után untam meg, és vetettem véget a kapcsolatnak. Az ilyen sajnos nem változik, és te mindig csak második lehetsz anyuci után :(
2014. okt. 23. 12:44
 8/13 A kérdező kommentje:

de annyira szeretem :( és félek mi lesz , ha ki lépek ebből a kapcsolatból?

neked milyen volt utána? de ez se állapot,már,hogy folyton kivagyok borulva..

2014. okt. 23. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz volt (tényleg nagyon szerettem), de az idő mindent megold :) Utána ismertem meg a férjem, aki végre egészséges viszont ápol az édesanyjával, szóval szereti, bensőséges kapcsolatban vannak, de nem függő, életképes anyuci nélkül is. És az édesanyja pedig egy tündér, nem pedig egy sárkány, mint az exemé :) Ameddig fiatal vagy, addig sokkal könnyebb ismerkedni, de minél több időt töltesz el ebben a rossz kapcsolatban, annál nehezebb lesz kitörni!
2014. okt. 23. 12:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! De ajjh nem tudom..! :( Egyszerűen nem tudom elképzelni nélküle a mindennapjaimat.. :( De fontolóra veszem a tanácsod! :)
2014. okt. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!