Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így velünk? Egyre elkeseredettebb vagyok!
Figyelt kérdés
A barátommal 15 hónapja vagyunk együtt. A kapcsolatunkat távkapcsolattal kezdtük, mert ő külföldön melózik. Aztán 8 hónapot éltünk együtt kint, de haza kellett jönnöm. Most május óta megint távkapcsolatban vagyunk. 5-6 hetente jár haza max 1-2 hét szabadságra. De nagyon nehéz. Tervezünk gyerkőcöt is, de én félek így belevágni. Attól félek, hogy elhidegülünk. Hogy egész egyszerűen megszokjuk az életet egymás nélkül es simán csak elmúlik minden. Néha rámtör egy-egy ilyen sírógörcs es próbálom neki magyarázni, hogy szó sincs arról, hogy nem szeretem őt, de az embernek szüksége van társra, aki mellette van, es telefonon, meg skypeon lógni, az nem kapcsolat. Ő erre mindig azt mondja, hogy ő sose gondol arra, hogy elhidegülünk, hogy ez csak az én fejembe van. De szerintem ez nem így működik, es nem akarom, hogy odáig fajuljon a helyzet, hogy valamelyikünk megcsalja a másikat. Talált most másik munkahelyet, közelebb itthonhoz, 2hetente vagy hetente haza tud majd járni elvileg. De en mar annyira el vagyok fáradva lelkileg, hogy rengeteget sírok és mintha lenne bennem egy felismerés, hogy nem fog menni így sokáig. :-( hazajönni dolgozni nem tud, mert rengeteg fizetnivalónk van (kocsi, lakás, plusz hitel) . ÉN kimenni megint, nagyon nem szeretnék. Nem mondom, hogy soha, de nem nagyon szeretnék.... :-\ Tudom, hogy rengetegen élnek így, de naponta összeomlik a lelkem. Félek így gyereket vállalni, pedig amúgy nagyon jól elvagyunk egymással, de úgy érezném magam, mint egy egyedülálló anya, es mindig attól félnék, mikor nyögi be, hogy bocs, találtam mást, nem jövök haza. Azok válaszát várom elsősorban, akik jártak / járnak hasonló cipőben. 25 es 32 évesek vagyunk.2014. okt. 23. 10:12
1/3 anonim válasza:
A ferjem2evig Volt külföldön ugy,hogy csak evente 2szer jött haza1-1hetre.Nem Volt Skype,telefonon is csak 1szer 1heten beszeltünk.Aztan en is kijöttem dolgozni.Miert nem akarsz kimenni hozza?Ha ketten dolgoztok,akkor elöbb ki tudjatok fizetni a tartozast is.Nyilvan ö nem fog hazamenni,akkor neked kell lepni.
2/3 anonim válasza:
Miért nem akarsz kimenni?Itt nagy jövő vár rátok!Két minimálbérből egy életen át fizethetitek a hitelt. Vagy kimész,megszeditek magatokat és még mindig eldönthetitek hogy itt vagy kint akartok letelepedni.
3/3 kolosszus22 válasza:
Nagyon buta vagy, saját beképzelt dolgaid és félelmeid mérgezik meg a kapcsolatotokat vagy már másra vágynál inkább és ezzel akarod hitelesen megmagyarázni a dolgot. Ha te képtelen vagy alkalmazkodni és ilyen pipogya vagy, akkor szakíts, nem vagy te olyan szerelmes mint szeretnéd állítani. Semmi talpraesettség nincs benned, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!