Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet a pasi a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet a pasi a menyasszonya iránt ha már évek óta csalja?

Figyelt kérdés
Én leszek leoltva de azért kivancsi lennék. 3 éve szexpartnerek vagyunk rendszeresen találkozunk, eközben ő a párja kezét meg is kérte !?? Érzelmileg kötődünk kicsit mi is egymáshoz, nem tudom lezárni se ezt .
2014. okt. 22. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Én nem oltalak le. Egyszerüen csak nem értelek. Miért tűröd a szerető szerepét 3 éve?? De komolyan?

Én hasonló helyzetben vagyok, több mint egy éve. Én még tűröm, bár nem tudom meddig. De itt más a helyzet, amit én fogadtam el. A pasinak felesége van és gyerekei, amit nem akar borítani, és nem is kérhetem erre. Nem is fogom soha, max lelépek, ha már nem bírom.

De nálad más a helyzet. Nem felesége, nincs gyereke, akkor mégis mi tartja vissza attól, hogy veled legyen? És közben még meg is kéri a barátnője kezét?? Na neeee, ezt soha nem türném, ilyenbe nem mennék bele. Ebben az esetben borítanám a bilit! Mindenki előtt, a csajt is beleértve! Tedd meg, nincs mit veszítened. Sok sikert!

2014. okt. 23. 05:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Bocsi, előző vagyok, a kérdésre meg nem válaszoltam...hogy mit érezhet a menyasszony iránt?

Hát nem tudom, talán szereti, de nem szerelmes, talán megszokás, vagy csak talán gyáva dönteni, elmondani neki, hogy nem szereti, inkább a kényelmesebb útat választja. De én úgy gondolom, akit tényleg nagyonszeretek azt nem veszem hülyére.

Szetintem mindenkinek csak jót tennél, ha borítanál mindent.

2014. okt. 23. 05:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Én írtam azt a letolós üzit. Annyit még hozátennék, hogy nem, nem szerelmes beléd! Csupán megszokás vagy neki, a kényelem egyik formája. Egy használati tárgy. Utólag már belátom, hogy nem kellett volna olyan durva hangot megütnöm veled, mert a te eseted inkább szánni való, és szomorú. Úgyhogy bocs az előző üziért!

Aki meg apokol kénköves mittoménmijéről írt, az sem valami épelméjű ember. Rendben van, ha az ő kapcsolata működik, de nem mindneki olyan szerencsés, és ki tudja őt is mikor fogják dobni egy harmadikért... de ne így legyen!

2014. okt. 23. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:

#13, de teljesen épelméjű:)

Tudod, az BÁRKIVEL megeshet, hogy úgymond "dobják egy harmadikért" - vagyis hogy idővel már nem müxik a kapcsolata, ezért be tud lépni egy harmadik... ez teljesen független attól, hogy a kapcsolat hogy jött létre...

(vagyis hát azért mégis valami garanciát talán jelenthet, hogy az a másik nem feltétlen kizárólagosságban gondolkodik, nem mindenáron borítani akar, nem az első pillanattól szigorú vagy-vagyban gondolkodik, hanem időt hagy a dolgok alakulásának... tudod nálunk is volt zűrös időszak, az én párom is ismerkedett már meg potenciális "harmadikkal", de mivel nem tört ki ettől rajta a boríthatnék, szépen mi rendeztük a kapcsolatunkat, az a "harmadik"-dolog meg elhalt... na??? Most képzeld, mi lett volna, ha úgy gondolkodik, mint te tanácsolod, és borít, mert "vagy/vagy"...)

2014. okt. 23. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:

13. vagyok!

Amiről te beszélsz, és amiről akérdező, az két külün dolog! A te esetedben bekerült aképbe egy harmadik, az ő esetében meg ő maga a harmadik, és hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle, és még a pasas el is jegyzi azt a méásikat!

A gond ott kezdődik, hogy akérdező nem közömbös érzelmileg a pasas iránt! És azzal folytatódik, hogy a pasas meg kihasználja mindkét nőt! Ha ez nem lenne elég, akkor mi kell még? Szexpartner? Rendben, cisnálja! De itt ennél a pontnál már nem csak szexpartnerek, hanem vele csalják meg a menyasszonyt! Persze, belekerül egy ilyen helyzetbe, megértem, hogy nem mindegy neki, és nem könnyű elszakadni, de! Ez így akkor sem tisztességes! Azért, mert az egész egy nagy hazugság, és hazugságra nem lehet építeni semmit! Csak saját magát áltatja! Ez már túlnőtt a mindketen szabadok vagyunk, jókat szexelünk korszakon!

2014. okt. 25. 03:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocs, tudok helyesen írni, csak már késő van, és félregépeltem! Még egyszer elnézést! Remélem érthetően fogalmaztam! Kérdező! Legyen méltóságod! Nő vagy, nem egy használt játékszer! Gondold át!
2014. okt. 25. 03:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmék is össze-vissza csalták egymást a vőlegényével (nem tudom ki kezdte). A srác nem akarta feleségül venni a barátnőm, tökéletes volt neki ez az állapot. Aztán 5 év után megunta a huzavonát a barátnőm, ott hagyta a srácot és összejött egy olyannal, akivel tényleg szeretik egymást. Azóta boldog házasok.
2014. nov. 2. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Tehát szerintem nem szereti igazán a menyasszonyát, de már meg akar állapodni. Hogy még egy szerető is összejött neki, az meg külön jó neki.
2014. nov. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!