Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a pasi a menyasszonya iránt ha már évek óta csalja?
Miert ha ferfi az illeto akkor mar mas a véleményed?
( első válaszoló )
Kérdező, hát ja, valamint maga Lucifer fog eljönni érted, kénköves bűzt okádva, és taszajt a pokol legmélyebb bugyrának legsötétebb fenekére... :)))
De szerencsére a való élet ennyire nem vészes, és nem csak - valljuk be, valójában rendkívül unalmas - "sziklaszilárd erkölccsel bírók" lakják a Földet, ezért lehet az, hogy mi a párommal is "hármasban kezdtük" anno, és még is együtt vagyunk már lassan 20 éve... bár hát kétségtelen, két évtized egy párkapcsolatban, az is egyfajta végzet:))))
Ha reálisan nézzük, mindenféle "fennkölt erkölcsiség" nélkül, a valóság kb az, hogy ebből a helyzetből még nagyjából bármi lehet, az is, hogy a srác két szék közt becélozza a padlót, az is, hogy keres egy harmadikat, meg az is, hogy kiköt valamelyikőtöknél. Meg persze az is, hogy ti a másik lánnyal megunjátok, és eldöntitek helyette, hogy mi legyen:))) (szerintem különben tudatosan vagy tudat alatt erre hajt, a férfiak zöme rühell dönteni... de erről psszt, ez titok:) Ezért van az, hogy ha egy nőnek bejön egy harmadik, akkor azon gyötri magát, hogy mindenáron döntsön közülük, egy férfi meg ilyen helyzetben azon, hogy hogyan húzhatja el minél jobban a döntést addig, amíg lehetőleg eldől nélküle - férfiként én már csak tudom:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!