Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet a pasi a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet a pasi a menyasszonya iránt ha már évek óta csalja?

Figyelt kérdés
Én leszek leoltva de azért kivancsi lennék. 3 éve szexpartnerek vagyunk rendszeresen találkozunk, eközben ő a párja kezét meg is kérte !?? Érzelmileg kötődünk kicsit mi is egymáshoz, nem tudom lezárni se ezt .
2014. okt. 22. 23:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
A legszörnyűbb neki lehet. Megkéri álmai asszony kezét amit kevesek tesznek meg, míg a csaj most veled később meg másokkal hetyeg. Valld be még a te gyomrod sem bírja bevenni, milyen hazug a barátnőd, milyen jól manipulál mind kettőtöket. A ilyen nők férjhez mennek 1X2 szer szedik a gyerektartást passzióból meg szétvernek más házasságokat. Keress egy normálisat ez egy elmebeteg, az ördög munkálkodik a lelkében.
2014. okt. 22. 23:19
 2/18 anonim ***** válasza:
Bocs,félre értelmeztem. Azt hittem a nő csalja.
2014. okt. 22. 23:22
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Miert ha ferfi az illeto akkor mar mas a véleményed?

( első válaszoló )

2014. okt. 22. 23:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Férfi(29) csalja
2014. okt. 22. 23:38
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Akkor miert a menyasszonya??? lehet enm jo vele a szex? esetleg mar teged szeret? kerdezz ra konkretan hogy miert van menyasszonya ha veled van 1 agyban?!.. akkor miert nem veled van ha teged szeret?... vagy szereti ot es az agyban nem jo,vagy jo neki hogy valaki foz mos takarit ra,vagy akkora az etvagya hogy 2 no kell neki :D jo opciok mi?... kerdezz ra tole..
2014. okt. 22. 23:58
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, én tutin nem oltalak le, és széles palettán bármit. Van, aki tényleg kettőt szeret (velem is megesett már ilyen:)), de lehet, hogy barátságot, vagy megszokást, vagy valami érdek fűzi hozzá, vagy épp bűntudat, vagy akármi. Neked nagyobb sanszod van, hogy kitaláld, mert ismered őket, mi meg nem.
2014. okt. 23. 00:02
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Én is voltam már azon az oldalon. A páromhoz kötődtem érzelmileg, viszont a vágyat és a szenvedélyt nem tudtam uralni magamban.
2014. okt. 23. 00:08
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Lányegtelen, hogy mit érez, mert ennek akapcsolatnak egyik fél részéről sincs helye! A menyasszonynak sem kellene ezzel a férfival lennie, és neked sem kellene ezzel a férfival lenned! Őszintén, mégis hova tetted az eszed, amikor ilyesmibe belementél, és most is együtt vagy az illető férfival, aki megkérte abarátnője kezét?! Az ilyne nők, mint te egyszerűen undorítóak, mert hagyják magukat egyszerű szexuális játékszerként használni! A közvetlen közelemben is történt ehhez hasonló eset, és hidd el, hogy csúnya vége lett. Csak érzelmi sérüülések lettek ebből, semmi más. Ha jót akarsz magadnak, akkor szakíts meg ezzel a félnótás alakkal minden kapcoslatot, amíg még fen nem csinál, és ottmaradsz egyedülálló anyaként. Ha szeretne, akkor a te kezedet kérte volna meg! A leoltást magadnak köszönheted! Ha maradt még eszed, akkor fejezd ezt be! A saját érdekedben! És a menyasszonyt is figyelmeztesd!
2014. okt. 23. 00:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen férfiak, akik nem tudnak ellenállni az olyanoknak mint te vagy. Elfogadod, hogy partnere van, gondolom kedves vagy, nem hívogatod, kötődsz hozzá, jók vagytok az ágyban. Egy ilyen kapcsolat akár 10-20 évig is eltarthat, végig élheted vele a gyerekei születését, hallgathatod a házastársi problémáit, ha már kezdesz talpra állni pont akkor hívogat. Sok boldogságot neked!
2014. okt. 23. 00:26
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, hát ja, valamint maga Lucifer fog eljönni érted, kénköves bűzt okádva, és taszajt a pokol legmélyebb bugyrának legsötétebb fenekére... :)))

De szerencsére a való élet ennyire nem vészes, és nem csak - valljuk be, valójában rendkívül unalmas - "sziklaszilárd erkölccsel bírók" lakják a Földet, ezért lehet az, hogy mi a párommal is "hármasban kezdtük" anno, és még is együtt vagyunk már lassan 20 éve... bár hát kétségtelen, két évtized egy párkapcsolatban, az is egyfajta végzet:))))

Ha reálisan nézzük, mindenféle "fennkölt erkölcsiség" nélkül, a valóság kb az, hogy ebből a helyzetből még nagyjából bármi lehet, az is, hogy a srác két szék közt becélozza a padlót, az is, hogy keres egy harmadikat, meg az is, hogy kiköt valamelyikőtöknél. Meg persze az is, hogy ti a másik lánnyal megunjátok, és eldöntitek helyette, hogy mi legyen:))) (szerintem különben tudatosan vagy tudat alatt erre hajt, a férfiak zöme rühell dönteni... de erről psszt, ez titok:) Ezért van az, hogy ha egy nőnek bejön egy harmadik, akkor azon gyötri magát, hogy mindenáron döntsön közülük, egy férfi meg ilyen helyzetben azon, hogy hogyan húzhatja el minél jobban a döntést addig, amíg lehetőleg eldől nélküle - férfiként én már csak tudom:))))

2014. okt. 23. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!