Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Hogyan mondanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Hogyan mondanátok el a barátnőtöknek, hogy halálos betegek vagytok, és nincsen sok időtök hátra?

Figyelt kérdés

Hogyan mondanátok ezt el egy olyan nőnek, aki nem szimplán a barátnőtök, hanem az a személy aki mellet leakartátok volna élni az életeteket és gyerekeket szerettetek volna tőle? És hát ugye, a mondókába bele kéne foglalni a szakítást is...

A válaszokat előre is köszönöm 22/f

2014. okt. 22. 19:59
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ha azt gondolod, hogy hosszú távon jobb lesz neki nélküled, igazad van. DE! Nem teheted meg azzal az egyetlen személlyel, akinek te jelented a világot, hogy elhagyod. Ha igazán szeret veled marad még sokáig. Hidd el, elég lesz neki feldolgozni a betegséged... nemhogy el akarod hagyni.

Remélem még sokáig együtt maradtok és minden jóra fordul majd!

2014. okt. 22. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
hát nyugodtan lepontozhattok de én azt kamuznám hogy megcsaltam és így lenne vége. Elmondhatna minden rohädéknak de soha nem akarná velem tartani a kapcsolatot és ha tényleg úgy van ahogy a kérdező azt mondja az én szemszögemből jobb lenne ha soha meg se tudná hogy mi az igazság. De ez nézőpont kérdése. Vagy elmondod szakítasz és akkor össze törne hogy vége lesz a mesének vagy együtt maradtok és akkor végignézi vagy marad ez a kegyetlen módszer amitől szintúgy összetörne de szerintem hamarabb talpra tudna állni és jobb esetben soha nem tudná meg mi történt. Ez teljesen rajtad áll kedves kérdező.
2014. okt. 22. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is szakítanék, hogyha beteg lennék, nem akarnám, hogy végignézze és pazarolja rám az idejét. Ő éljen tovább, előtte ott áll a jövő, minek keseredjen meg egy haldokló mellett fiatalon? Kérdező, légy őszinte, mondd el. Ő biztos veled akar majd maradni, megmondja, hogy melletted lesz végig és te vagy az élete értelme, stb. De mondd meg, hogy ennyi volt és többet ne keressétek egymást. Mindkettőtöknek nehéz lesz, de egyszer túl lesztek rajta.
2014. okt. 23. 15:44
 14/14 anonim válasza:

Nem értem, hogy miért lennék szemét (a kérdező vagyok, csak a tegnap regisztrált profilom kódját elfelejtettem), csak mert nem szeretném tönkre tenni az életét. Most komolyan jobb lenne, ha elvennék tőle két évet és közben (már a vége felé) nem is lennék önmagam? Hogy folyamatosan csak aggódnia kéne? És lehet, hogy az esélyét is elvenném tőle, hogy valaha gyereke lehessen... Mi 2-3 év múlva terveztünk gyereket. El kell felejtenie! Szóval mindenképpen szakítani fogok. Higgyétek el nekem is nehéz, de én ezt látom a legjobbnak az Ő szempontjából... És igen, én is gondoltam arra, hogy el se mondom, hanem csak benyögök a telóba valami hazugságot és lelépek! Ezt a telós dolgot elvettetem, de az nem kizárt, hogy hallgatok a dolgokról és csak szakítok, vagy elintézem, hogy Ő szakítson. Ha megutálna úgy még könnyebb lenne neki. Aztán a másik meg az, hogy én egyébként is szeretnék elmenni az országból, szeretnék kicsit szakítani az emberiséggel is, olyan dolgokat csinálni amik nekem jók, nekem jelentenek sokat... Magamba akarok fordulni. Csak szemlélni szeretném a világot, nem akarok benne lenni... Szeretném elkölteni az összes pénzem! Ha viszont vele maradnék az nekem is nagyon rossz lenne, mert csak az járna a fejemben minden percben, hogy egyszer hirtelen lesz vége és, hogy pl. már soha sem lesznek gyerekeim, stb.

Ma egyébként a barátomnál alszok (ő se tud semmit)... Ma egész nap a barátnőmmel voltam, de nem tudtam még neki mondani semmit... Majd legközelebb szombaton, vagy vasárnap leszek vele többet, majd akkor teszek valamit, csak még nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Elbizonytalanítottatok.

Kérlek titeket tényleg nagyon képzeljétek a helyembe magatokat! Mit tennétek?!

2014. okt. 23. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!