Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezhet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet, hogy egy ilyen nő ennyire nem találja a párját?

Figyelt kérdés

Barátnőm barátnője nagyon csinos lány, igazi jó nő 26 éves de 4 éve nincs senkije. Elmondása szerint csak annyi lenne az elvárása hogy okos, kedves őszinte, szeretni tudó férfi legyen. Simán összejönne még nagyon csúnya, nagyon kövér pasival is ha ezek a tulajdonságok meglennének benne. Mégse találja a párját, pedig keresi.

Ilyen kevés ilyen pasi lenne manapság? Olyan nagy elvárások lennének ezek neki?

2014. okt. 22. 19:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismerkednék vele! Egy próbát megérne!

24F

2014. okt. 22. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Mennyire falun?
2014. okt. 22. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezek a tulajdonságok nagyon kevés férfiban vannak meg, előbb fog találni egy helyes izmos határozott pasit, mint egy ilyet. Teljesen elhiszem hogy 4 éve nincs senkije. Én is pont az ilyen pasit keresem, de nincs. Nagyon sokan azt mondják, hogy ők ilyenek, de nagyon nem. Belső tulajdonság baromira szubjektív. És mai önbizalom teli világunkban csak ilyen pasik szaladgálnak :D 25L
2014. okt. 22. 19:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem titok, Veszprém megyében Tés községben
2014. okt. 22. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves és őszinte nem igazán van. Aki őszinte az sokszor akarata ellenére is belegázolhat a másik lelkébe 1-2 őszinte elszólással. Tudod, az igazság szokott legjobban fájni.

Ezek amúgy nem nagy elvárások viszont nem is határolhatóak be olyan könnyen mivel teljesen szubjektív a jelentésük mindenki számára.

2014. okt. 22. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz visszaírni a privátra.Pedig normálisat kérdeztem,nem perverz dolgot,és nem ráhajtást.
2014. okt. 22. 19:30
 17/20 A kérdező kommentje:
16.-os nem leszek kerítő :) Beszarok ettől az ismerkedésmániától, komolyan mondom miattunk férfiak miatt ilyenek a mai nők.
2014. okt. 22. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:
16-os vagyok.Ott írtam hogy nem ismerkedni akarok,te észlény,privátban is leírtam.Vagy olvasni,vagy értelmezni nem tudsz.
2014. okt. 22. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Most miért baj, ha ismerkedni akart volna ez a srác? Hihetetlen képmutatást csinálsz kérdező. Mi másért írtad ki a kérdést, ha nem azért, mert számolsz az esetleges próbálkozások lehetőségeivel. Ha meg rád írt valaki, akkor meg az a baj. :D Jézusoom.
2014. okt. 22. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát létezhet, te ismered az élő példát. Én ilyen férfi vagyok, 24 éves, de úgyis mindegy...
2014. okt. 22. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!