Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen formában létezhet a harmónikus leszbikus kapcsolat?
Én fiúsabb kategóriába tartozom. Hosszú a hajam, női parfümöt használok, de mégis ordít rólam, hogy a lányokhoz vonzódom.
A barátnőm a megtestesült nőiesség. Akárhova megyünk, a pasik folyton ott legyeskednek körülötte. Ez engem nagyon zavar. Odaülnek hozzánk és akarják fűzni, fogdosni, nyomulnak.gátlástalanul,mivel ugye nincs pasija..... Ő persze mindig azonnal hárít, de szinte én érzem úgy, mintha fölösleges lennék oda.
(a barátnőm előttem heteroszexuális életet élt, velem élte ki leszbikus vágyait, 22 évesek vagyunk)
Kisebbségi érzésem van mellette, hiába bókol, hiába mutatja ki hogy szeret. Így gyakran vagyok sértődékeny és hisztis, már abszurd dolgok miatt is kitör a balhé. Más hogy bírkózik meg ezzel? hogy lehet az ilyen helyzetet kezelni?
Nálunk fordítva van a helyzet, nálam próbálkoznak be állandóan.
Muszáj olyan szinten elküldeni őket, hogy az csattanjon, mert ha nem, akkor nem hagyják abba a nyomulást akármit is mondasz...-.-'
Bár én szoktam azt is hogy ha látom, hogy valaki kiszúr, akkor kicsit összebújunk, vagy mittudomén, a barátnőm combjára teszem a kezem vagy fordítva, attól a normálisabbak összezavarodnak és kikerülnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!