Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (lány-lány kapcsolat)
Szóval az van, hogy van egy párom aki szintén lány. 3hónapja vagyunk együtt és a páromnak van egy barátnője aki számára csak egy jó barát és már egy ideje ismerik egymást. Ez a barátnője viszont szerelmes a páromba. A párom el is mondta neki is és nekem is, hogy ő nem viszonozza a csaj érzelmeit, mert engem szeret. Találkozni nem tudnának, mert az ország másik felébe lakik az a csaj. Ez eddig oké is, de engem rohadtul zavar, hogy egyáltalán valaki más így gondol a páromra és mindennap beszelgetnek, a csaj folyamatosan írja neki, hogy mennyire szereti és mennyire hiányzik neki, mindig hisztizik neki, hogy ha nem fognak beszélgetni meg ilyenek. Nagyon zavar ez engem és nem tudom mit tegyek. Iszonyatosan féltékeny vagyok ilyenkor és ezt tudja a párom is. Azt meg nem akarom mondani neki, hogy ne beszéljen vele, mert nem akarom megmondani neki, hogy mit csinálhat. Mit tegyek?
18l
hm... az egy mellékinfó, hogy minden szereplő lány, igazából a lényegen nem változtat
féltékenység!
igyekezz ne foglalkozni vele! végülis amíg Te élőben ott vagy, a másik meg csak digitálisan, addig igazából úgysem lesz esélye Veled szemben! és egy idő után a párod is rá fog unni, sőt a digitális fél is rá fog unni és elsikkad a kommunikáció köztük..
ehhez annyit kell tenned, hogy nem mutatod ki, hogy őrjít a dolog és nem helyezed nyomás alá a párodat, hanem inkább úgy csinálod, hogy a párod baromi jól érezze magát Veled, hogy utána uncsinak tűnjön a digitális lány... és ha a párod nem érdeklődik utána, passzívan viselkedik a beszélgetéseikben, akkor 1 hónap alatt lekopik a másik, mert ő is meg fogja unni
legalábbis szerintem.. és különösebb akció nem kell hozzá:)
F20
sztem is beszéld meg a barátnőddel,h ez zavar téged, meg ha tleg nem akar semmit a csajtól,akkor hagyja a netes üzi váltásokat, mert ez a másik csajnak is csak rossz lesz,mert továbbra is reménykedik.
Egyébként hogy jöttetek össze a barátnőddel? :)
na, így már oké!:D
nyilván, egy barát csak addig barát, amíg van tartalma... ha egy beszélgetés szenvedéssé válik, az már minden, csak nem jó.. de egy barát megmondhatja a másiknak, hogy "figyelj, ez rohadt unalmas"... érezzen amit akar, de zaklatni tilos még a saját anyánknak is!
szóval nem azt kell mondani, hogy "ez így neked rossz", vagy "ez így a páromnak rossz" hanem azt, hogy "ez így nekem rossz, a zaklatásoddal csak a Te és az én kapcsolatunknak ártasz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!