Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar bekavarni az életembe?
Figyelt kérdés
Előrebocsátom, sohasem gondoltam volna, hogy én ebben a témakörben kérdést fogok kiírni.
Arról van szó, hogy néhány hete szerelmes leveleket kapok valakitől. Csupán néhány szavas üzenetek, de folyamatosan bombáz velük az illető. Ez még nem különösebben zavarna, de ugyanígy a feleségemnek is ír leveleket, melyben "jóindulatúan" figyelmezteti, hogy megcsalom. Hogy itt is, ott is huszonéves lányokkal látni engem. (A helyszínek egyébként stimmelnek.)
Első blikkre arra gondoltam, hogy valaki így akar egymásnak ugrasztani (vagyis inkább szétválasztani) minket, de az istenért, 55 éves vagyok!
Elsősorban lányok-asszonyok véleményére lennék kíváncsi: mi vihet rá valakit arra, hogy ilyen aljas kavarásba kezdjen?
2014. okt. 22. 17:56
21/21 A kérdező kommentje:
Nem tudattuk vele, s nem is mi szakítottuk meg a kapcsolatot. Ő akadt le rólunk.
2020. szept. 20. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!