Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar bekavarni az életembe?
Előrebocsátom, sohasem gondoltam volna, hogy én ebben a témakörben kérdést fogok kiírni.
Arról van szó, hogy néhány hete szerelmes leveleket kapok valakitől. Csupán néhány szavas üzenetek, de folyamatosan bombáz velük az illető. Ez még nem különösebben zavarna, de ugyanígy a feleségemnek is ír leveleket, melyben "jóindulatúan" figyelmezteti, hogy megcsalom. Hogy itt is, ott is huszonéves lányokkal látni engem. (A helyszínek egyébként stimmelnek.)
Első blikkre arra gondoltam, hogy valaki így akar egymásnak ugrasztani (vagyis inkább szétválasztani) minket, de az istenért, 55 éves vagyok!
Elsősorban lányok-asszonyok véleményére lennék kíváncsi: mi vihet rá valakit arra, hogy ilyen aljas kavarásba kezdjen?
Igen, kiderült, hogy ki volt, legalábbis tööbb mint valószínű. A nejem egyik barátnője, aki rajtam keresztül ismerte meg a nejemet. Az első könyvem idején volt nagy rajongóm, telefonált, hogy meg akar ismerni, akkor találkoztunk hármasban, így lettek barátnők. Mindig mondta, hogy szerelmes belém, és hogy kell neki egy ilyen pasi, de mindig viccnek vettük a dolgot.
Szóval az történt, hogy látszólag belementem a dologba, és megbeszéltünk egy találkozót. Ő természetesen nem jött el (hiszen akkor egyből leleplezte volna magát), helyette a nejemnek írta meg, hogy lessen meg engem, a szürke zakómban fogok menni a hídra, és ott fogok várni a szeretőmre. Ebből a nejemnek azt kellett volna leszűrnie, hogy igaz a vád, és másnak csapom a szelet. A bibi ott volt, hogy a csaj egyik jellemző szófordulatára ismert rá a feleségem. Aztán ahogy összeraktuk a dolgokat, minden ráillett.
Egyelőre nem tudjuk, hogyan tovább. Bizonyítékunk nincs, hogy rápirítsunk, és ezt ő is tudja. Tehát simán letagadhat mindent.
Ha nincs kiskorú gyerek, akit megviselne, akkor egy látványos "összeveszést"...
Te elköltözöl (motel, beavatott barát, bármi...)... az asszony kipanaszkodja magát a barátnőjének...
Te meg írsz egy szívhez szóló levelet, hogy sajnos lebuktál.. és bár ő nem volt ott (enyhe számonkérés is emiatt...), mégsem hitt neked...
De az utóbbi időben nagyon elhidegültetek egymástól, és neked nagyon jól estek a sorai, és szeretnéd közelebbről megismerni... itt is itt várni fogod...
De mint mondtam, elég radikális... nem is biztos, hogy jó ötlet, csak egy gondolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!