Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 13 év korkülönbség? (férfi 41, nő 28)
Én gondoltam, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen szituációban... A kérdést meg tényleg csak azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy az emberek hogy ítélik meg, de ahogy látom a többség elfogadhatónak tartja.
Szerintem egyébként a testvéreid nem befolyásolják, mivel nekem 3,5 évvel idősebb nővérem van:) A komplexust meg már én is megkaptam, főleg mivel az életem első nagy szerelme 10 évvel volt öregebb, mégis csak megvoltunk jó néhány évig és nem is azért lett vége, mert idősnek találtam, vagy mert nem bírta a tempót...
A "rokonlélekségről" meg még annyit, hogy nekem is zömében mindig fiú barátaim voltak, szerintem velük jobban ki lehet jönni, mint a nőkkel (tisztelet a kivételnek).
Végül pedig a kapcsolat kezdete nálunk sem egyszerű...
(előző)
Ja, és a Jane Eyre-ben bejött, nektek miért ne jönne? ;)
hüly ék vagytok
muterom 40 faterom 54, senkit se zavar a különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!