Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 13 év korkülönbség? (férfi 41, nő 28)

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 21:56
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Ismét én vagyok. A 18.30-as. Úgy érzem, hogy rokonlelkek vagyunk. Gondolkodtam rajta, mennyi az esélye annak, hogy egy ilyen fórumon összeakadok egy olyan személlyel, aki hasonló szituációban van mint én. Gyakorlatilag mintha a lottó öttalálatra várnék. Egyébként a külvilág mennyire ítéli meg a kapcsolatodat? Nekem már vágták a fejemhez, hogy biztosan komplexusom van, mármint az idősebb férfiak vonatkozásában. Én nem nem nevezném annak, pusztán arról van szó, amit leírtál: nem találom a hangot a saját korombeliekkel.Van két fiútestvérem, ők idősebbek nálam 5 és 7 évvel, bizonyára ez is közrejátszik. Meg az is, hogy nekem a barátaim szinte mind a férfiak köréből kerülnek ki, és mind idősebb mint én. Szóval én a mai napig nem bántam meg, hogy őt választottam, bár nehéz szülés volt a kapcsolatunk eleje, de már három éve jóban-rosszban együtt vagyunk.
2010. febr. 5. 10:55
 32/37 A kérdező kommentje:

Én gondoltam, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen szituációban... A kérdést meg tényleg csak azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy az emberek hogy ítélik meg, de ahogy látom a többség elfogadhatónak tartja.

Szerintem egyébként a testvéreid nem befolyásolják, mivel nekem 3,5 évvel idősebb nővérem van:) A komplexust meg már én is megkaptam, főleg mivel az életem első nagy szerelme 10 évvel volt öregebb, mégis csak megvoltunk jó néhány évig és nem is azért lett vége, mert idősnek találtam, vagy mert nem bírta a tempót...

A "rokonlélekségről" meg még annyit, hogy nekem is zömében mindig fiú barátaim voltak, szerintem velük jobban ki lehet jönni, mint a nőkkel (tisztelet a kivételnek).

Végül pedig a kapcsolat kezdete nálunk sem egyszerű...

2010. febr. 5. 18:23
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim között 12 év van, és már 18 éve boldog házasságban élnek. :D Nem sok. Ha te úgy érzed, hogy nem sok, akkor nem is az.
2010. febr. 6. 20:55
 34/37 anonim ***** válasza:

(előző)

Ja, és a Jane Eyre-ben bejött, nektek miért ne jönne? ;)

2010. febr. 6. 20:56
 35/37 anonim ***** válasza:
köztünk 16 év van.én 17L párom 33F:)
2010. febr. 6. 21:13
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

hüly ék vagytok

muterom 40 faterom 54, senkit se zavar a különbség

2010. febr. 6. 22:28
 37/37 anonim válasza:
Nálunk is ennyi a különbség, sőt jobbat mondok, még egy fél fejjel magasabb is vagyok nála! (23 L) Mi nagyon jókat derülünk a különbségeinken és esetleg az emberek reakcióján ha akad ilyen!😄 Mi egy francia vígjáték szereplői vagyunk, rájöttünk!!:)) Engem inkább a szüleim aggasztanak.. fontosak nekem nagyon és iszonyatosan várják mikor szakítok vele mert szerintük “szánalmas” vagyok:( 2 év alatt eljutottunk addig hogy találkoztak vele párszor, ugyan jókat beszélgettek de akkor is ellenzik és nem örülnek a boldogságomnak. Féltem a családom és a magánéletem is egyszerre...://
2020. okt. 13. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!