Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 13 év korkülönbség? (férfi 41, nő 28)
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 21:56
21/37 anonim válasza:
Ha nem kell együtt mutatkozni nyílvános helyen, akkor nem gáz! De amikor az öregebbik eléri a 60-at, akkor mindenhogyan blama!
22/37 anonim válasza:
A kérdés feltevése aktuális, legalábbis számomra. A szituáció szinte szóról-szóra egyezik, már ami a 13 évet illeti. Nekem is voltak, illetve néha még vannak aggályaim miatta, de rájöttem, hogy nincs jelentősége, ha igazán szereted a másikat és ez fordítva is igaz. Annyira egy hullámhosszon mozgunk szinte mindenben, hogy nem érződik a különbség. Persze azért abba belegondol az ember, hogy az idő múlásával változnak a dolgok, ahogyan változik maga az ember is, de mindez áthidalható, ha mindkét fél akarja. Csak annyit mondhatok, ne félj ettől a körülménytől, fogadd el, hogy akit szeretsz az idősebb nálad. Valószínű nagyon szeretheted, ha vele vagy. A kérdésfelvetés pedig miért jött? Valaki megszólt a 13 év miatt? Bár ahogyan olvastam, szépen lereagáltad.
23/37 anonim válasza:
Amikor megismerkedtünk a férjemmel én 18 éves voltam, ő huszonkilenc azóta is együtt vagyunk,
Hiába azonos korú két ember és más az életfelfogása, akkor nem soká működik a dolog semmilyen komolyabb szinten legyen az barátság vagy párkapcsolat.
24/37 anonim válasza:
Előző voltam
Nem sok a korkülönbség, nem számít!
25/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A kérdés engem annyira nem zavar, hanem inkább a kedvesemet, mivel Ő az idősebb. Bár mondtam Neki, hogy ennek inkább örülnie kellene:) Egyébként a korosztályommal én is mindig ugyanúgy jártam, egyszerűen nem jövök ki a hasonló korúakkal, sőt, még az 5-6 évvel idősebbekkel sem. Pedig próbálkoztam, de nem sikerült...
2010. jan. 31. 15:55
26/37 anonim válasza:
Szerintem is 5 év korkülönbség a normális, de a mai világban már a 10-20év is természetes.Szerintem nem szolnak meg annyian mintha 70-es évben élnénk.A lényeg hogy szeressétek, és értsétek meg egymást. Sok sikert az élethez!
27/37 anonim válasza:
A tegnapelőtti 18.30-as válaszadó vagyok. Tényleg jó, hogy ezt a kérdést felvetetted. Ha nem indiszkrét a kérdésem: mi fogott meg abban a 13 évvel idősebb férfiban? Az én párom egy nem túl szép férfi,de van egy olyan kisugárzása, ami nem enged el. Mellette nagyon intelligens, választékos pasi. Na meg az ágyban... Huú!
28/37 A kérdező kommentje:
A Te kérdésed is jó (18:30-as)! Én sem tudom, hogy mi fogott meg Benne, talán a kisugárzása. Abszolút nem az esetem, viszont rettentő intelligens és őszinte, az első pillanattól kezve megvolt az a bizonyos "közös hullámhossz". Egy csomó mindent meg tudok Vele beszélni, értelmes témákról lehet Vele eszmecserét folytatni. Az intim részét meg nem fejtegetném, hogy mit kaptam Tőle...
2010. febr. 2. 20:38
29/37 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit sok,de ez mindíg utólag derűl ki amikor már ráment az embernek pár éve. Onnan újrakezdeni mással az sem könnyű. Az is lehet,hogy te fogsz hozzá öregedni az sem jó. Erre nem lehet okos választ adni előre. Az idő dönti el.
30/37 anonim válasza:
Szia! Nálunk is pont ennyi a korkülönbség. Lassan ezüstlakodalmunkat üljük és unokánk is van :) Nem gondoltam a válásra soha, tökélestes az összhang. Ami pedig az egymáshoz "öregedést" vagy "fiatalodást" illeti: amelyik félnek erősebb az egyénisége abba az irányba mozdul el. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!