Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm huga nézni akarja ahogy a barátnőmel szexelünk, és a barátnőm meg akarja engedni neki, ez igy normális?
Figyelt kérdés
én 21F, barátnőm 19L, és a huga 18L. Szerintetek belemenjek? Végülis izgató, de nem furcsa ez?2014. okt. 22. 10:53
11/18 anonim válasza:
Punciból szájba rakhatod egyiknek másiknak! Aztán megitatod őket a nedűddel:D
12/18 anonim válasza:
mond hogy csak akkor nézheti ha beszáll a partiba
kezdheti az orálissal mig ti csokoloztok vagy amíg te a csiklot csokolod
ha nem megy küld hozzám a hugit majd én megtanitom
vagy menjek hozzátok gruppenbe 4 en lennénk
élmény lesz a kiscsajnak
13/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon beteg! És nem, nem normális! Ha csak nem vagy egy aberrált barom, nem mész bele ilyenbe...
23/F
14/18 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy ezt magadnak kell eldöntened.
15/18 anonim válasza:
Nem százas a barátnőd sem ,meg a húga sem,nem normális dolog abszolút , de hát ez van,tudom... ha őket nem zavarja én is azt mondom, akkor már mond meg,hogy megraknád mindkettőt.
16/18 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor ebből hamarosan veszekedés lesz.
17/18 anonim válasza:
Már csak kíváncsiságból is mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!