Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kezdeti tuz mindig atalakul szeretette es szerelemme?
Hát nem tudom. Én is mindenütt azt olvasom hogy így meg úgy 1-2 év alatt a szerelem átalakul, és nem lesz lángolás, de mi ezt a férjemmel még mindig nem érezzük, hogy bárhová is csökkentek volna az érzések, de még a tűz sem csökkent, pedig 5. éve vagyunk együtt. Szóval kíváncsian várom mikor alakul át.
Bár mondom, én ebben nem hiszek. Szerintem nem lehet minden egyes ember kapcsolatára érzéseire ráhúzni ugyanazt a sablont. Szerintem az igazi szerelemnél nem csitul, nem lesz kevesebb, nem múlik el a lángolás.
Én 6 éve vagyok a párommal, 18 voltam amikor ő és én egymásra találtunk, ő volt az első igaz szerelmem. Hogy csitult-e valami, vagy átalakult volna? Nem! Még erősebb. Ez minden embernél máshogy van. Mi ugyanolyan szenvedélyesen szeretjük egymást. Talán annyi változott, hogy az őrült szerelem mellé jött egy pici pocaklakó :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!