Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bazsyx88 kérdése:

Szerintetek lėtezik-e olyan hogy megėrezzük ha a párunk vagy szerelmünk megcsal minket?

Figyelt kérdés
Egėsz nyáron zenėszkėnt dolgoztam,turnėztam,ės munka közben zenėlės közben egy nagyon rossz ėrzės kapott el, hirtelen elkezdtem fulladni ės szùrt a szívem,megkellett állnom! Ez nyáron nagyon sokszor előfordult velem ės kiderült hogy amig dolgoztam a párom megcsalt! Egy kidobó ember járt fel hozzá! Ės ėn ezt akkor tudtam meg amikor haza jöttem vėgleg mert lejárt a szezonom!
2014. okt. 21. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mondaná az én férjem, hogy nem vagy normális, mert én is ráérzek, hogy mikor nincs rendben nála valami, de nagyon tud tagadni.Kérdezõ higyjél az érzéseidben, és legközelebb jobban válaszd ki a párodat.Ebben a témában nem vagy egyedül!
2014. okt. 21. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem olyan drasztikusan mint te, de en is megereztem h megcsal az ex ferjem.Minden rendben volt, semmi kulonos jele nem volt annak h megcsal csak volt belul egy erzesem, es igazam lett:-)))

Ettol fuggetlenul menj el orvoshoz:-)))

2014. okt. 21. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Amit leírtál,az egészségügyi problémára utal inkább,és sok köze nincs a történtekhez.Viszont az igaz,hogy meg lehet érezni a dolgot.Aki nagyon szerelmes,és ismeri a párját,az általában ráérez,ha valami nem stimmel.
2014. okt. 24. 11:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Érezheted. Telefon beszélgetésnél furán viselkedik. talán már tudat alatt tudtad. Én is voltam már így...
2014. nov. 7. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, h utólag hogy derült ki? Akkor is menni akart a kidobó emberke, vagy bevalotta a csajszi?
2014. nov. 7. 14:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Utólag derült ki amikor hazaértem és menni akartam hozzá és akkor mondta hogy már ezt nem szeretné velem folytatni!És erre azt kérdeztem tőle hogy van-e neki valakije?Azt válaszolta hogy nincs.Erre a következő kérdésem az volt hogy volt-e valakivel míg én dolgoztam és erre azt válaszolta hogy igen,volt egy kidobóval.Nagyon rossz ezt megélni,még most is pedig ez a dolog októberbe 1-jén volt amikor megtudtam.Még most sem tudok túllépni sajnos!Gyógyszeren alszom el és nappal is szorongásom van!Sajnos én már nem tudok senkiben sem megbízni! :'(
2014. nov. 7. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, sztem engem is megviselne, s nem is a megcsalás, hanem az, h hülyére vesznek, az engem tuti jobban bosszantana.
2014. nov. 7. 17:18
 18/21 A kérdező kommentje:
Most már próbálom megszokni!Eddig mindegyik barátnőm megcsalt és átvágott kegyetlenül! Ráadásul a barátaim sem foglalkoznak velem!Akiket barátaimnak tekintettem ők is csak akkor foglalkoznak velem ha valamire szükségük van!Egyedül a pszichiáterem van akivel tudok beszélni.Teljesen egyedül érzem magam.
2014. nov. 7. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Mennyi egy pszichiáter órabére, ha nem titok, mert én is mennék vkihez kicsit beszélgetni, bár talán pszichológushoz inkább, gondolom hasonló ár. Priviben persze, ha nem akarod itt, köszi szépen.
2014. nov. 7. 22:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem kell érte fizetnem!Nem maszekhoz járok!Úgy kerültem pszichiáterhez hogy kaptam egy idegösszeomlást és bevitt a mentő a kórházba,bekerültem a pszichiátria osztályra és azóta járok pszichiáterhez!De ha érdekel akkor tudok adni telefonszámot!Privibe megírom ha érdekel.
2014. nov. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!