Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bazsyx88 kérdése:
Szerintetek lėtezik-e olyan hogy megėrezzük ha a párunk vagy szerelmünk megcsal minket?
Figyelt kérdés
Egėsz nyáron zenėszkėnt dolgoztam,turnėztam,ės munka közben zenėlės közben egy nagyon rossz ėrzės kapott el, hirtelen elkezdtem fulladni ės szùrt a szívem,megkellett állnom! Ez nyáron nagyon sokszor előfordult velem ės kiderült hogy amig dolgoztam a párom megcsalt! Egy kidobó ember járt fel hozzá! Ės ėn ezt akkor tudtam meg amikor haza jöttem vėgleg mert lejárt a szezonom!2014. okt. 21. 13:51
1/21 anonim válasza:
Hát én a helyedben inkább elmennék orvoshoz, mert a rosszulléteidnek 100%, hogy semmi köze nincs a megcsaláshoz.
2/21 anonim válasza:
Kérdező: Hát te nagyon hülye vagy... Takarodj el orvoshoz mielőtt megdöglesz.
3/21 anonim válasza:
A mellkasi szúrás esélyesebb, hogy kardiológiai kérdés.
4/21 anonim válasza:
Jelei vannak mit pl. kevesebbet foglalkozik veled vagy egy ismeretlen, tleó szám amiről több hívást fogadott vagy hívott ehhez hasonlók,de ezek nem hiszem hogy egybe függne a szívfájdalommal.
5/21 anonim válasza:
Így ahogy te leírod, nem lehet megérezni. :)
6/21 anonim válasza:
Ahogy az ikrek is érzik, ha a testvérükkel gond van vagy anyák, ha a gyerekükkel, úgy szerintem szerelmi kapcsolatban is kialakulhat ilyesmi, de a (szó szerinti) szívfájdalom már lehet, hogy nem emiatt van.
7/21 anonim válasza:
Ugy gondolom,hogy rá lehet érezni, ha valami nincs rendben egy párkapcsolatben, de neked a sziveddel baj van és orvoshoz kellene menned.Lehet tul hajtottad magadat!
8/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hihetlen de ėn mindig igy ėreztem meg,eddig összes kapcsolataimnál igy volt! Ės egy ilyen rosszullėt után szokott jönni a rossz hír! Tudom hogy hülyėn hangzik de eddig mindig megėreztem a rosszat egy időben a megcsalásom idejėvel!
2014. okt. 21. 14:36
9/21 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál ės mondta hogy pszichės alapon van ez nekem,de előfordulhat hogy ėn igy ėrzek rá a rosszra!
2014. okt. 21. 14:40
10/21 Kurtz Bickle válasza:
Szerintem meg lehet. Alain Aspect óta tudjuk (? sejtjük), hogy az elektronok kommunikálnak egymással, bármekkora is legyen közöttük a távolság. Lehet, hogy így is meg tud nyilvánulni. Tudom, romantikusabb lenne spirituális magyarázattal szolgálni, de ez nem az kategória. :-)
Szerintem az édesanyjával kapcsolatban már mindegyikőnk tapasztalta, hogy álmok vagy gondolatok formájában felbukkannak bizonyos témák, melyekhez - mint ahogy utólag kiderült - hozzá rendelhető események történtek az adott időben.
Szóval igen, én hiszem, hogy ez a tér, ami körülvesz minket, képes adatokat továbbítani nekünk távolabbi eseményekről, ha rá vagyunk hangolódva az adott témára. Szerelmes ember pedig rá van hangolódva a párjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!