Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kockáztassak? De mi van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockáztassak? De mi van, ha nem jön össze vagy munkanélküli leszek?

Figyelt kérdés

Van egy párom, akivel együtt élek, és nagyon szeretem, de nem úgy, ahogy egy kapcsolatban kéne. Inkább mint valami barátot vagy nagytesót. Amúgy is voltak problémáink, és nemrég ráadásul megismertem egy férfit, akibe fülig belezúgtam... Tudom, hogy szakítanom kell, de albérletet nem tudok fenntartani, tehát az új sráchoz kell mennem, amivel nincs is baja, de még próbaidős vagyok a munkahelyemen, és annyira félek, hogy valami baj történik és kiszolgáltatottá válok. Itthon biztonságban vagyok, de muszáj lépnem, mert már idegileg teljesen felőröl a helyzet, és nyilván páromnak is rossz így. De nem merem, mert mi van, ha... :( A legszebben bimbódzó kapcsolatot is tönkretehetné, ha hirtelen egy forint nélkül maradnék. Az a része nem aggaszt, hogy kicsit gyors az, hogy összeköltözzünk, mert tudom, hogy mellette van a helyem. :) Ráadásul a macskámtól is meg kell válnom... Hogy csinálnátok a helyemben???

A mostani párommal a helyzet totálisan menthetetlen, sajnos.

2014. okt. 21. 13:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ugyanúgy ki lennék szolgáltatva itt is, de mi már megszoktuk egymást... Oké, nyugodtan küldjétek a r*bancozást, amíg normális választ is kapok, nem érdekel. Lepereg. Aki valaha volt ilyen helyzetben, az megérti. Épp eléggé ki vagyok így is borulva, nem alszom egy hete, rémálmaim vannak és lelkiismeret-furdalásom.

Szereti a macskákat, de allergiás.

2014. okt. 21. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Költözz akkor oda amint lejár a próbaidőd. Ha már ennyit kibírtál egy nem szerelmi kapcsolatba,azt a 3hónapot vagy amíg tart a próbaidő simán kibírod.
2014. okt. 21. 13:43
 13/16 Tyler913 ***** válasza:

Tudod,elég baj,hogy nem gondolsz bele abba,amit csinálsz,és még neked áll feljebb. Elég baj,ha az igazság lepereg,és csak azt hallod meg,ami neked tetszik,és ami a kényelmes kis világodat alátámasztja.

De amúgy épp az,hogy nem alszol,rémálmaid vannak és lelkiismeret-furdalásod mutatja,hogy te magad érzed a lelked mélyén,hogy gáz,amit csinálsz.

2014. okt. 21. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudod a leri.b.a.n.cozós is normális.

Ha ez lepereg rólad akkor csak még inkább igazolod.

Saját albérlet, önálló élet. Vagy egy egyszobás garzon, vagy egy társbérlet valakivel, aki szintén nem tud egyedül fenntartani egy két szobás lakást, de bérlőtárssal igen. A bérlőtárs nem ciki! És akkor nem vagy kiszolgáltatva senkinek. Ha viszont fáj költeni az albérletre akkor azt kell higgym, hogy a pasit a lakás miatt akarod kihasználni, és akkor a r.i.b.i jelző indokolt.

2014. okt. 21. 13:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Senkit sem a lakás miatt akarok kihasználni. Ő is szeretné, ha hozzá költöznék, amúgy. Azon kívül nem egy olyan városban lakom, ahol százával hemzsegnek a társbérletek, mert mondjuk a szomszédban van egy egyetem. Ez még csak nem is város, hanem község, csak családi házak vannak, és nemigen akarnak az emberek társalbérletet. Pestről meg dolgozni nem tudnék járni.
2014. okt. 21. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Te egy modernkori ribizli vagy
2014. okt. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!