Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom 9 év után elhagyott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 9 év után elhagyott. Teljesen összetörtem. Hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés
9 éve voltunk együtt, ebből 5 év együttélés volt. Gyereket terveztünk, erre elhagyott. Szóba sem akar velem állni, úgy tesz, mintha nem is lettünk volna soha egy pár. Sajnos kiderült, hogy már van új barátnője is. Mióta elhagyott nyugtatókon élek. Az öngyilkosság is többször megfordult a fejemben. Félek, pánikrohamaim vannak.

2014. okt. 20. 19:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
#20 Semmit sem tettem vele. Azt mondta nem szerettem eléggé és hogy unalmas vagyok. Ennyi 9 év után ezt vágta a fejemhez. Gondolom, hogy könnyebb legyen az ő lelkiismerete. És valószínűleg meg is csalt a kapcsolatunk vége felé, mert szakításunk után egy héttel már volt barátnője. Csak annyira vak voltam, hogy nem vettem észre.
2014. okt. 20. 20:20
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Aha, te semmit nem tettél... Hát persze..

Szakítottam én is közel 10 év után de nekem nem vágott még egyetlen férfi sem semmit a fejemhez. Volt aki sirt, volt aki nem sirt, csak összetört.

De egy nem alázott meg, és egy nem köpött utánam. Mint utánad.

Való igaz: bátorság kéne, hogy a szintiszta igazat kinyögd, de hát ehhez mindig is gyáva vagy és voltál:)

2014. okt. 20. 20:39
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 Milyen igazat kellene kinyögnöm? Persze te aztán tudod, hogy miért szakított velem, hiszen ott voltál, sőt beleláttál a kapcsolatunkba?! Ha nem hiszed amit itt leírtam, akkor inkább ne adj tanácsokat. Attól, hogy veled hogyan szakítottak és miért az engem nem érdekel. A te szakításaidból ne általánosíts az enyémre. Nálad sírtak? Igen és ebből következik, hogy minden ember ugyanúgy szakít, igaz? Itt én sírtam, nem ő. Ha arra gondolsz, hogy megcsaltam akkor nagyon mellényúltál.
2014. okt. 20. 20:52
 24/27 anonim ***** válasza:

23 Általában azt alázzák meg és köpnek utána, aki orvul galád szándékból érték el a céljukat egy adott személlyel kapcsolatban és ez kiderül a becsapott fél előtt.Szinről-szinre.

Biza.

2014. okt. 20. 20:57
 25/27 A kérdező kommentje:
#22 Mint írtam talán azért köpött rám, hogy így könnyebb legyen a lelkiismeretének! Ő szakított velem, nekem kellene kígyót, békát rákiabálnom. Mégsem tettem, nem is tudtam volna mert szeretem. 9 évet nem fogok tudni törölni csak olyan hirtelen, mint ahogy ő tette. Ha ő a saját lelkiismeretével nem tud elszámolni maga fele az az ő problémája, csak nem rajtam kellett volna levezetnie.
2014. okt. 20. 21:01
 26/27 A kérdező kommentje:
Érdekelne vajon milyen becsapásra gondolsz itt pontosan? Basszus itt én voltam az átvágott fél! Jó lenne, ha inkább olyanok írnának akik hasonlón átestek és nem olyanok akik hiteltelennek találják a problémámat. 9 évig együtt vagyunk, minden ok. Erre a végén elhagy, előtte valszeg megcsalt és én vagyok az aki szemetül viselkedik?
2014. okt. 20. 21:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a szemét, csak nagy a valószínűsége,hogy oka is van a történteknek.

Megmondta mi. Az,hogy igaz,nem igaz, hogy éltetek, mi honnan tudjuk??

Sajnos se a nyafogás,se nyugtatók,se öngyilkosság nem fog rajtad segíteni.

2014. okt. 21. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!