Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (óriási korkülönbség! )
Sziasztok!
26/F vagyok.
Volt már két-három komoly kapcsolatom, de én úgy érzem; jelenleg a karrierem a legfontosabb.
Augusztus végén voltam táncversenyen. Minden királyul ment és ahogy az szokott lenni: csevegtünk egy-két lánnyal, illetve sráccal akit szimpinek találtunk. Mi már jócskán túl voltunk a versenyen és az esti eredményhirdetést vártuk.
Odajött hozzánk egy aranyos, bájos arcú leányzó, hogy egy szőke hajú lányt keres.. stb.
Aztán mondtuk, hogy nem láttuk, tehát megköszönte és elment. Azután összefutottunk a büfében. Megkérdeztem, hogy megtalálta-e akit keresett. Mondta, hogy igen, megtalálta. Aztán szóba elegyedtünk (már ekkor szimpi volt nagyon) és mondta, hogy ő nemsoká színpadon lesz és nézzük meg, ha érdekel minket.
Na, hát mondom erre kíváncsi leszek.
A következő történt: A kiscsaj felment a színpadra. Édes kis cuki mosoly, mint valami kis tündér. Elindult a zene... Olyan táncot levágott... "AZTA!" :D
A közönség őrjöngött. Esküszöm nem láttam még vele egykorú lányt így táncolni. Hát nekem is elindult a fantáziám... (ahogy szerintem a közönség összes férfi nézőjének is).
Azután később összefutottunk, gratuláltunk neki.
Megkérdeztem, hogy hány éves.. "Most lettem 15"
"Mivan?!" Kb. ezt éreztem...
Beszélgettünk a táncról aztán megint lelépett.
Eredményhirdetés előtt még összefutottunk és mesélte, hogy a városba lesznek este, ha nyernek. Menjünk velük. Hogy a viharba ne mentünk volna?.. :D
Ők is nyertek, mi is nyertünk. . :)
Megvártuk őket a bejárat előtt. Fekete, kis szűk ruhába kijön... Na de hát hogy egy ruha ilyen szexuálisan nézzen ki egy 15 éves lányon... Dekoratív, csinos, szép arc, szép mosoly, tehetséges... és mint később kiderült okos. Hihetetlen.
Aztán elmentünk... Borzasztóan tetszett, hogy akármennyire is könyörögtünk, hogy igyon.. ő egy kortyot sem. Aztán mondta, hogy amolyan "alkalmi dohányos".. Kettesben maradtunk és beszélgettünk...
Később fb. telefon. találkák. stb.
Eleinte csak azért kerestem a társaságát, mert rohadtul aranyos és cuki volt... Aztán egyre jobban tetszett.
Két hónap múlva ott tartok, hogy halálosan szeretem. Nem kamu. Nem csak megdugni akarom. Nem szivatok senkit. Szeretem.
Meg őrülök érte.
Aztán ezt próbáltam finoman a tudtára adni. És hát édesen, borzasztóan zavarba jött. Majd ő is próbált utalni az én figyelmemet is felkeltő korkülönbségre...
Francba a számokkal..
Nem akarom, hogy ún. "liliom-tipró" legyek, de hát már egyszerűen annyira megbolondulok tőle, hogy hihetetlen.
Számomra ő a tökéletes nő. Csinos, vékony. Dekoratív. Bájos arc. Tehetséges táncos. Intelligens. Vicces. Aranyos. Maximalista. És benne van két dolog. Kislányos báj. És elképesztő szexuális kisugárzás. Próbáltam magam lebeszélni róla, de már esélytelen.
Azon gondolkodok, hogy ha már nem lesz ez a kislányos báj... akkor olyan lesz, mint egy vadmacska.
És megőrít. Megbolondulok attól, hogy nem érhetek hozzá, hogy nem szerethetem.
Arra kérek mindenkit, hogy nézzen magába és ŐSZINTÉN: Mit tennél a helyemben, ha kimondhatatlanul beleszerettél volna ebbe a lányba?
A válaszokat előre köszönöm!
Az amit írtam:
Először téged ismerjenek meg, aztán lehet sokkolni őket.
Haza viszed, vagy haza kíséred. Jöttél kölcsön kérni valami vackot(könyvet, tánchoz akármit, nemtom'). Aztán másik alkalommal vissza viszed.
Felajánlasz valami ház körüli segítséget, ha látod, hogy valaki csinál valamit. (mondjuk az apja fát vág, vagy szerel, esetleg ha elcsíped az anyját a boltból kijövetelnél segítesz cipekedni)
Vagy mondjátok, hogy együtt fogtok táncolni, gyakoroltok. Ezért haza kíséred, mert korábban sötétedik.
Az én párom kifestette nálunk a fürdőt és a folyosót, úgy vágódott be. Közben beszélgettek apámékkal.
Ne legyél már ilyen töketlen, találj ki valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!