Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van az incselkedésre egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve járunk és az a helyzet, hogy barátnőm hosszú civakodás után bevallotta, hogy belőlem az hiányzik, hogy nem incselkedek vele, ezért a legjobb barátommal teszi ezt. Persze, míg idáig eljutottunk, túl vagyunk pár csalódáson és veszekedésen. Már szakításig fajult a dolog, de valahogy az itt feltett kérdésekre adott válaszokból elkezdtem alternatívan gondolkodni és rájöttem pár dologra. Ha tényleg ez a baj, akkor elvileg rendbe jöhet a kapcsolatunk, de ha nem, akkor nem volt őszinte. :( Volt már hazudozás meg egyéb más dolgok, de nem csalt meg vele, és emiatt vagyunk még együtt. Persze a bizalom romokban.:S Szerintetek? Mi a tapasztalat e téren? F23
2010. jan. 24. 18:33
1/10 anonim válasza:
Áh öcsém az szívás nekem ez az egyik lételemem :D
2010. jan. 24. 18:57
2/10 anonim válasza:
Mármint mit ért incselkedés alatt?
2010. jan. 26. 22:10
3/10 A kérdező kommentje:
Tetszik a lánynak, hogy bejön a fiúnak és késztetést érez arra, hogy szórakozgasson vele, miközben nekem ez nem nagyon tetszik. :(
2010. jan. 26. 22:14
4/10 anonim válasza:
És a legjobb barátod meg benne van? Ennyit a legjobb barátodról!!
Na, nekem ez az ami leveri egyébként a kapcsolót, ha mással incselkedik, flörtöl. Szerinte ez teljesen rendjén van, én meg ripityomra turnám törni a szoba tartalmát, kifejezve a gondolatomat a dologról.
De amúgy, van tisztesség, becsület, odafigyelés, fontosság, emberség a világon. Ezek után ennyit a barátnődről s a legjobb barátodról.
2010. jan. 26. 22:14
5/10 anonim válasza:
a jelek szerint nem vagy elég a barátnődnek, talán unatkozik melletted... próbáld feldobni a kapcsolaotokat, szervezz érdekes programokat, dicsérd többet, flörtöljetek ahogy az elején... ha meg még mindig mással "incselkedik", akkor én tuti kitenném a szűrét, hogy incselkedhessen nyugodtan...nélkülem...
2010. jan. 26. 22:19
6/10 anonim válasza:
22:14!
Teljesen igazad van!!!!
2010. jan. 26. 22:33
7/10 anonim válasza:
Saját tapasztalatomból mondom: kezdj el új kapcsolat után nézni... Amikor elúszik a bizalom, akkor már nem az igazi, és csak gyötröd magad.
Egyébként megnézném, hogy ő mit reagálna ha a legjobb barátnőjével "incselkednél". Talán észbekapna.
2010. jan. 26. 22:48
8/10 anonim válasza:
én annak a híve vagyok,h 30 éves kor alatt nem kell komoly nő,épp ezek a gondok miatt.ha felnőtt agyilag mindkét fél,akkor kinövi az ilyen dolgokat.én is 23 vagyok.egyszer volt 32 éves csajom.hát batya azt kell mondjam érzed a különbséget felfogás terén és még sorolhatnám...........
2010. jan. 26. 23:29
9/10 anonim válasza:
hát az gáz.. lehet un..már bocsi :D nem v elég érdekes neki v nemtom :S mindenesetre beszéljétek meg :D ha tudjátok :S *.*
2010. jan. 26. 23:36
10/10 anonim válasza:
HÁt, próbálj meg vele többet incselkedni. Én a keményvonalas beszólásokkal kezdeném, hogy csak kamillázzon, és utána jól fog neki esni, ha megdicséred az új hajfestékét.
Mondjuk ha a barátnőm a legjobb barátommal kezdene.. Hát, csodálkozom, hogy nem csúszva érkezett a küszöböd elé.
De. Ha neki ez fontos, akkor teljesítsd a kívánságát, és hátha minden megint jó lesz.
Nem ismerlek titeket, de ez a barátnődtől gerinctelen húzás volt, az biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!