Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom anyja mindent megtesz h szakítsunk? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
A barátom anyja folyton szórakozik. Legfőképp azért, mert nem bírja az én anyukámat, mert anyum nem olyan nevelési módszert válaszoltott amilyet ő. Konkrétan: az ő anyja 10 évig alkoholista volt és nem érdekelték a gyerekei.. De anya mindig a mi érdekeinket (nővéremét és enyémet) helyezte előtérbe,plusz mióta együtt vagyunk szivesen látja a barátomat is, szinte családtagként kezeli. De ez azt váltja ki az anyjából, hogy folyamatosan bemagyaráz mindent a barátomnak, hogy én ilyen meg olyan szemét vagyok, és ezért ő engem támad mostanában elég gyakran. Magától ilyen nem jutna eszébe, ezért nem hagyom ott (meg persze azért mert nagyon szeretem). Nyíltan nem mondhatom meg neki h az anyja tök gyökér.. De valamit kellene tennem, mert már nem bírom sokáig. (16 éves vagyok, a barátom 19)
2010. jan. 24. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem valahogy próbáld elmondani a pasidnak, hogy ezt a helyzetet te hogy érint téged. Utánna keressetek valami megoldást közösen. Szerintem jó ötlet lenne ha például ketten megfognátok. Leültetnétek az anyját és megmondanátok neki hogy ezzel semmit sem fog elérni, és próbálja meg elviselni, hogy ez a helyzet és azt nézze, hogy a fia így boldog és próbáljon meg valahogy kedves véleménnyel lenni rólad.
2010. jan. 24. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk is hasonló a helyzet, anyám nem tudja elviselni mellettem a barátnőmet.Ezért kiabál rá mindenfélét. Mondtam a lánynak, hogy ne vegye fel, mert a kapcsolatunk megy rá arra, hogy az anyukám klimaxos. :S
2010. jan. 24. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:
velem nincs baja a barátom anyjának, csak mivel anyumat nem bírja (+nem normális a nő..) így próbálja megoldani :\
2010. jan. 24. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezd meg az anyjától, hogy mi baja van veled.
2010. jan. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!