Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmtől tegnap akkora pofont kaptam hogy sirtam, ez ciki?
Egy nő csak egyszer vágna pofon az életben.
Kizárt, hogy még egyszer szóba állok vele.
Ha a párom tenné ezt azt hiszem biztos lennék benne, hogy rossz nőt vettem el. Válóok.
Én nem ütök nőket. De ugyanezt elvárom tőle is. Nem kisfiú vagyok a fenébe is. Innentől fel is út le is út.
# 6
"De ha mégis meg érdemelte akkor a csaj miért fizesse ki? Akkor meg örülj hogy nem tököd rúgta szét."
Úgy látom, a te önuralmadon és konfliktuskezelő képességeiden is lenne bőven mit fejleszteni.
Úgy mégis milyen élethelyzetet tudsz elképzelni a jogos önvédelmen kívül, amikor szerinted elfogadható a pofozkodás, és az, hogy a másiknak több tízezer forintos kárt okozva tönkretegyük a szemüvegét, vagy pláne "tökön rúgjuk"?
Nő létemre úgy gondolom, hogy aki ilyet tesz - visszaélve azzal, hogy egy férfi nagyon nem szívesen üt meg egy nőt, még akkor sem, ha a nő folyamodik fizikai erőszakhoz - megérdemelné, hogy ilyenkor lekeverjenek neki egy pofont.
"a barátnőmnek sincs rá pénze, de ha lenne neki se fizetné ki szerintem, mit tegyek?"
A helyedben megmondanám neki, hogy akkor kezdje el rá a pénzt gyűjteni. De ha magától nem érzi, hogy a bocsánatkérésen kívül tartozik ezzel, akkor szerintem elég komoly gond van az erkölcsi értékrendjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!