Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ciki, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki, hogy a barátnőmtől kell kölcsönkérnem?

Figyelt kérdés

Nagyon jól keresek, havi 200 ezret. Viszont ezt mind ahogyan van haza adom anyáméknak, mert én fizetem az ő autójukat, az enyémet, a rezsit, beleértve mindent, plusz anyámnak is adok költőpénzt. Azt mondja, hogy amíg ott élek, addig muszáj mindent hazaadnom. Elköltözni, vagy albérletbe menni nem tudok, mert munkához vagyok kötve. Anyám tegnap is ordított velem azon, hogy szeretnék majd venni egy új telefont mert a mostani nem működik. Azt mondta amíg ennyi bajunk van addig nem veszek semmit.

Na most tegnap kellett volna benzinre pénz, hogy betudjak menni a melóhelyre. Kértem anyától 4000 Ft-t erre csak jól összevesztünk, hogy mégis mit képzelek magamról. Utána a barátnőmtől kértem kölcsön. Égett a pofám, de ő megértett, mert ő már csak ilyen, ahol tud segít.

24/F anyám: 42 barátnőm: 17

2013. aug. 2. 16:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
annyi pénzből elköltöznék alberletbe és akkor még mindig megmaradna kb 140 ezred
2013. aug. 2. 16:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ideje elköltözni.
 3/23 anonim ***** válasza:
tőlem is kért már kölcsön a barátom az azért volt gáz mert nehezen fizette vissza meg akk szakítottunk és féltem h nem adja vissza, de végül megadta..ha vissza tudod fizetni neki akk nem gáz :)
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem, nem az a cikis része. De ha magadtól nem látod, akkor tök mindegy.
 5/23 A kérdező kommentje:
Mint írtam munkához vagyok kötve. Így is autóval járok be, de azon a környéken szörnyen drága az albérlet. Ha még arrébb költöznék akkor több lenne a lé, mint a hús.
2013. aug. 2. 16:34
 6/23 anonim ***** válasza:
Gyönge vagy. Szánalmas.
2013. aug. 2. 16:36
 7/23 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
 8/23 anonim ***** válasza:
Az a ciki, hogy 24 éves létedre akkora marha vagy, hogy hagyod magad teljesen irányítani...
 9/23 A kérdező kommentje:
Az anyámnak, aki felnevelt csak nem fogok nemet mondani. Mégis csak az anyám.
2013. aug. 2. 16:38
 10/23 anonim ***** válasza:
Jó, nem az én dolgom, akkor maradj birka egész életedre, hadd vágjanak fát a hátadon...
2013. aug. 2. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!