Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik?
Figyelt kérdés
Párom 36 éves férfi, mostanában egyre kevesebb időt tölt otthon. Egyre többször hódol a hobbijának (horgászat), és azt mondta, hogy ő alkalmanként szeretne eljárni discóba is. Ezen a héten is menni fog. Vagy egy 8 éves gyermekünk, de már miatta sem hajlandó otthon maradni.2014. okt. 20. 09:58
1/5 anonim válasza:
Te otthonülő vagy?
És a gyerek is?
2/5 anonim válasza:
Ez még nem a kapuzárás és nem is pánik. :)
Csak rájött, hogy még nem öreg, és az életét már máshogy értékeli. Rájött, hogy ott a család, a 8 éves gyerek, stb... bőven van még benne, egzisztencia is oké, most már a hobbiját is akarja. Csendet maga körül, saját szórakozást, egyedül, vagy legjobb esetben a barátaival.
Én elöltöltős lövész vagyok. 2-4 hetente kint vagyok a lőtéren 1-1 napra. Akkor hagyjanak békén, csak lövésztársak a saját építésű puskáim. Ez a hobbim.
5/5 anonim válasza:
Még hogy hobbi az oké, de a buli az sosem megbízható szórakozás. Oda vagy együtt vagy sehogy. A megcsalások java ott történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!