Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10-20 évvel idősebb párral...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-20 évvel idősebb párral rendelkezők. Csak én érzem ezt vagy ti is? Mini kapuzárási pánik.

Figyelt kérdés

Én 21 éves lány vagyok, párom 33 éves férfi. És olyan mehetnékje van, hogy az istenes..mindg utazna, mindig siet és erején felül vállal minél több dolgot, nem bír egyedül lenni, kell valaki mindig mellé. Olyan, mintha félne hogy valamiről lemarad. Kapuzárási pánik, csak nem szexuálisan, hanem "élet féltés". Beszéltem már vele erről, megerősített, hogy tényleg ez van benne. Előző párom 8 évvel volt idősebb, 28 éves volt mikor szakítottunk, nála nem éreztem ezt.

Vélemények?

2013. jún. 8. 15:34
 1/5 Baccardi01 ***** válasza:
100%
Ha ezt ő is megerősítette, akkor valószínűleg ez lehet a dolog háttere. Nem mindenkinél jön ez elő.
2013. jún. 8. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez sztem személyfüggő.. én pont az ellentettje vagyok ennek.
2013. jún. 8. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Majdnem hasonló cipő.. 21 vagyok, a párom 31, és ő is úgy van vele, hogy még utazgatás, még motorozás még ez meg az.. mint valami kapuzárási pánik, hogy most akarja kiélni magát.. Ti mióta vagytok együtt? És ti tervezitek a jövőt közösen?
2013. jún. 8. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez személyiségtől függ.

Az én párom 12 évvel volt nálam idősebb,de ő nem volt ilyen izgő-mozgó :-D

Most 34 éves,én pedig 22 vagyok. Sajna azóta már nem vagyunk együtt :(

Vannak kényelmes típusúak,vagy olyanok,akik lenyugszanak 30 fölött.De általánosítani nem lehet.

Viszont ha a párod megerősítette a feltételezésedet,akkor tőle választ is kaptál a kérdésedre :-)

2013. jún. 8. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
na, én ezé nem jönnék össze nálam 10-20 évvel idősebb hapsival.. L/24 Nűálam nemrég egy 31 éves probálkozott de nekem még a 7 év is rengeteg
2013. jún. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!