Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-20 évvel idősebb párral rendelkezők. Csak én érzem ezt vagy ti is? Mini kapuzárási pánik.
Én 21 éves lány vagyok, párom 33 éves férfi. És olyan mehetnékje van, hogy az istenes..mindg utazna, mindig siet és erején felül vállal minél több dolgot, nem bír egyedül lenni, kell valaki mindig mellé. Olyan, mintha félne hogy valamiről lemarad. Kapuzárási pánik, csak nem szexuálisan, hanem "élet féltés". Beszéltem már vele erről, megerősített, hogy tényleg ez van benne. Előző párom 8 évvel volt idősebb, 28 éves volt mikor szakítottunk, nála nem éreztem ezt.
Vélemények?
Szerintem ez személyiségtől függ.
Az én párom 12 évvel volt nálam idősebb,de ő nem volt ilyen izgő-mozgó :-D
Most 34 éves,én pedig 22 vagyok. Sajna azóta már nem vagyunk együtt :(
Vannak kényelmes típusúak,vagy olyanok,akik lenyugszanak 30 fölött.De általánosítani nem lehet.
Viszont ha a párod megerősítette a feltételezésedet,akkor tőle választ is kaptál a kérdésedre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!