Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna tanacsot? Reszletek lent!
Figyelt kérdés
Van itt egy kis bolt 1 perc setara. Es tetszik az elado csaj. Keresztnevet tudom, mert a koleganoje szolitotta. Nem tudom, hogy kapcsolatban van-e. Hogy deritsem ki? Jovoheten hosszu hetvege lesz es arra gondoltam, hogy elhivom moziba, setalni stb. De, hogy fogalmazzam meg? Mit tegyek? Kort es nemet kerlek irjatok es hasznis tanacsot kerek reszletesen, esetleg egy parbeszedet. Nyilvan nem akarom bemagolni... de egy kepet jo kenne latni azert. En 26F o neki nem tudom a korat, de foallasban dolgozik.2014. okt. 19. 19:43
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Régóta "ismered"? Mert akor kicsit oldotabak lehetek mint vad idegenek
2/5 A kérdező kommentje:
4 Honapja elek itt es azota vasarlok ott. De nem mondhatnam, higy ismerem.
2014. okt. 19. 20:02
3/5 anonim válasza:
Első lépésnél vedd szemügyre a gyűrűsujjait. Ha tiszta a terep, akkor kezdj beszélgetni vele. Kérdezz rá mik a tervek a hosszú hétvégére, a kedves barátoddal mentek bulizni? Na most ha okosan tetted fel a kérdést, akkor egyből kimerült, van e valakije. Ha van az se tré, még egy próbát megér, hívd el egy kávéra meló után. Ha azt mondja hogy nem, hagyd a pecsába, és keress egy másikat. 26/F
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 +1
milyen ravasz az a burkolt kérdés csak nem tökéletes:P
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm, jo otlet burkoltan megkerdezni mik a tervei a hosszu hetvegere. Az a baj, hogy soha nem tudok vele dumalni 1-2 percnel tobbet mert mindig jon egy vasarlo, masik az , hogy ketten vannak a boltban.... nincs ideje beszelgetni. En arra gondoltam, hogy holnap bemegyek es ezt mondom nagyjabol! "Szia! Hozzad jottem, hogy legyen forgalom es hosszu tavu munkahelyed legyen, de nem nagyon tudom mit vegyek. (A pultnal vannak ilyen szerencse csokik pl Parizs csoki kocka, es vennek egyet abbolt es odaadnam neki!) Tessek ezt neked adom! (Ha elfogadja akkor elvileg meg fogja koszonni.) Nagyon szivesen! Mit csinalsz a hosszu hetvegen? Arra gondoltam, hogy elmehetneenk valahova, bar meg nem tudom hova de majd addig kitalalom. (Es akkor ugye valaszol, hogy igen vagy nem. Ha azt mondja h foglalt akkor ezt mondanam neki: ) Engem nem zavar mert ha jobb vagyok tole akkor jobb ha nem akkor nem, de megorobaltam! (Persze ezt mind jo kedvuen mondanam neki....)
2014. okt. 19. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!