Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is tehetnék? Nagyon hülye helyzet!
Hát a mostani barátommal már régóta együtt vagyok (másfél éve), jól megvagyunk de én nem vagyok belé szerelmes csak szeretem. Viszont nagyon jó vele a szex, szinte függést okoz(ott?) -nem ő az első- és többek között ezért sem tudom elhagyni már egy ideje. Pedig veszekedni is szoktunk, na nem úgy vérremenően, csak néha. De már többször megmondtam neki hogy még egy ilyen (mármint hogy mindig ugyanazon marakodunk többnyire) és szakítok, de egyszerűen nemtudok...
Közbe ott az exem akiért már évek óta epedek, most meg előjött egy olyannal hogy ő nagyon vágyik rám (igazából ő volt a nagy szerelem), de közbe én meg nemtudok neki egyszerűen mitmondani, mert félek hogy ha egyből a nyakába ugrok akkor hamarosan megunna. Amúgy meg attól tartok ha sokáig kéretem magam akkor meg feladja. Igazából vele szeretnék lenni csak patthelyzetben vagyok. Várom a válaszokat! L/18
Összefoglalva:
Szerelmes vagy a régi pasidba, ő is beléd, viszont nem akarod otthagyni a mostani pasidat, mert annyira felemelő vele a szex. Jól értem?
Én szakitanék a mostanival és (talán) összejönnék a régivel. Bár nem tartom jó ötletnek a káposztafelmelengetést. A mostanival mindenképp szakitanék, csak a boldogságod útjában áll. Lehethogy a szinglilétet is érdemes volna kipróbálnod. Gondolkozz el ezen.
PM
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy a szakítás lenne a legjobb, csak hát olyan nehéz megtenni... Főleg mert hogy azért még ha nem is vagyok szerelmes, de nagyon szeretem és sokmindent megkapok tőle amit mástól lehet hogy nem fogok (nem pénzre, ajándékokra és nem is szexre gondolok itt, inkább gyengédségre, megértésre -olyan mintha a barátnőm lenne egyben- stb.)
A káposztáról meg annyit, hogy ezért is félek belevágni az újba (a régi-újba), mert mi van ha mégse működik... Akkor két szék közül a pad alá.
Szingli meg ki szeret lenni? (én legalábbis nem)
"Akkor két szék közül a pad alá."
hát ezt érdemelnéd igazából:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!