Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja ha a haverjával beszélgetek? Miért?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal van barátnője 5éve de pár hete összejárogatunk.Nagyon jó vele a szex és emberileg is tetszik.Nagyon az esetem és én is tetszem nagyon neki.Pár nappal ezelőtt össze futottunk az utcán és vele volt egy haverja.Beszélgettem a sráccal és ő próbált mindig valamivel közbe szólni.Nagyon meglepődtem rajta.Miért csinálta ezt?amikor köztünk csak szex van elméletben
2014. okt. 18. 09:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
külsőre szép és jó minden...mellette meg k*rvázik...sokaknál van ilyen...
2014. okt. 18. 10:12
 12/20 Költőnő? ***** válasza:

Tök mindegy, mit akar, mondhattál volna nemet.

H miért viselkedett így? Mert a körbehugyozott territóriumát sértegette vki.

Btw grat h becsöppensz egy társaságba és máris behúztál onnan egy foglalt pasit.

2014. okt. 18. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Mivel tudja, hogy nálad a szex nem erkölcsi kérdés, féltékeny, hogy a haverja is megkaphat esetleg. Nem bántásiból írom.
2014. okt. 18. 10:18
 14/20 anonim ***** válasza:

lehet a haverja AIDS-es és ha megdugna akkor bekerülne ebbe a "körbe", szóval nem akarja, hogy elkapja ő is a "láncon"

haver > r1b4nc (te) > ő

2014. okt. 18. 10:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Ez oké.de ha nem érez irántam semmit akkor miért féltékeny?mert ha bárkivel is össze jönnék tudja hogy attól független minden maradna ugyan úgy köztünk.ezért se értem.az ő szempontjából semmi nem változna.de egyébként nem akarok most mást.a haverja meg nem is tetszik
2014. okt. 18. 10:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Kiadsam333 nagyon érdekfeszítőek a feltételezéseid :)) kérlek mesélj még :D a végén kiderül hogy maga vagyok az ördög is :D
2014. okt. 18. 10:34
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

Ha lenne pasid, azt is csalnád te is vele?

Ti tényleg megérdemlitek egymást.

2014. okt. 18. 10:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem ő kell.bárki mellett bármikor.csak az aggaszt egy picit h kezdek féltékeny lenni a barátnőjére.és ez zavar.
2014. okt. 18. 10:39
 19/20 anonim ***** válasza:

nem én mondtam Sátán néni...de inkább szirén lennél, elcsábítod a magányos, gyanútlan, kiéhezett, ivarérett, kifejlett matrózokat aztán lerántod a hideg sötét mélységbe ahol jól megerőszakolod, megrágod a szívüket aztán kiköpöd, szívószállal kiszívod az agyukat...

vagy csak simán szeretője leszel egy hűtlen pasinak :)

de am miért nem kérdezed meg tőle? mert lehet teljesen más választ kapnál, amire mi nem is gondoltunk...

2014. okt. 18. 10:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem merem tőle megkérdezni.én amúgy nagyon kis szende visszafogott szolíd lány vagyok.a hangomat is alig hallani.
2014. okt. 18. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!