Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja ha a haverjával beszélgetek? Miért?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal van barátnője 5éve de pár hete összejárogatunk.Nagyon jó vele a szex és emberileg is tetszik.Nagyon az esetem és én is tetszem nagyon neki.Pár nappal ezelőtt össze futottunk az utcán és vele volt egy haverja.Beszélgettem a sráccal és ő próbált mindig valamivel közbe szólni.Nagyon meglepődtem rajta.Miért csinálta ezt?amikor köztünk csak szex van elméletben2014. okt. 18. 09:28
1/20 anonim válasza:
"...van barátnője 5éve de pár hete összejárogatunk." Itt hagytam abba az olvasást. :)
3/20 anonim válasza:
A srác 5 éve jár egy csajjal, de veled kefélget? Ez se normális. És még féltékeny arra ha beszélgetsz más sráccal tehát már érez irántad valamit, és közben van barátnője.
6/20 A kérdező kommentje:
Csak megjegyzem nem én voltam aki kezdeményezte a dolgot.de inkább a kérdésre koncentráljunk h miért viselkedett igy a srác
2014. okt. 18. 09:49
7/20 anonim válasza:
"van barátnője 5éve de pár hete összejárogatunk"
"emberileg is tetszik"
"Nagyon az esetem"
zsák a foltját :) remélem a másik lányt elhagyja, ő rájön mekkora egy patkány volt ez a pasi, összejön veled a pasi és téged is megcsal és HAPPY END!
8/20 anonim válasza:
ja és, hogy a kérdésre is válaszoljak, azért mert nem akarja, hogy megtudja a haverja, te egy r1b4nc vagy ő meg egy patkány...
9/20 anonim válasza:
Tejesen mindegy, hogy ki kezdeményez. Ha lenne pasid, akiért odavagy, de megcsal egy másik lánnyal, mert a lány kezdeményezett, akkor onnantól kezdve minden oké?
K_rva vagy.
10/20 A kérdező kommentje:
Egyszer találkoztam a barátnőjével is mivel nemrég csöppentem ebbe a baráti társaságba és én úgy láttam h egyébként jól elvannak
Ezért se értettem a srác viselkedését
2014. okt. 18. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!