Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt éltek egy nővel, milyen ápoltsági szintet vártok el tőle? Mi az ami kiábrándítana?
Meg azért ismerjük be, amennyire lohasztó ha a másik koszors-büdös, a ló másik oldala se sokkal jobb.
Nem véletlenül létezik a zsebkendővel fogja meg a farkat kifejezés, és nekem pl. tuti nem kéne olyan csaj, aki csak és kizárólag rögtön fogmosás és három domesztoszos szájöblítés és gondos fogselymezés után hajlandó csak megcsókolni.
Vannak szituációk, amikor a spontán dolgok kerülnek előtérbe, és ilyenkor ha a másik hirtelen megtorpan, hogy jó, várjál, akkor most én lefertőtlenítem a kis hátsómat, az meg is ölte a pillanatot.
Persze ha mondjuk egy egész estés bulizás után jön ránk a hangulat, akkor érthető okból közös zuhanyzással kezdjük.
Szerintem az arany középút az, ha van egy olyan alap higénéd ami vállalható, de nem liheged túl a dolgot.
Én meg azt tapasztalom, hogy normális ember ügyel a külsejére és normális mértékben karban tartja azt. és ez nem feltétlen arányos az iskolai végzettségével, a legdurvább görényekhez pont egyetemi koleszban volt szerencsém, a 8 osztályt végzett nagyim meg világ életében igényes volt magára...és igen, heti egyszer mosott hajat.
Ha túlmosdasz, az is káros. Kiszárad a bőröd, aztán pancsolhatsz vegyi anyagokban, hogy újra puha legyen. a vegyi anyagok meg jól belepállanak és mehetsz megint fürdeni. Gratula. Ugyanez a hajra is igaz, már ott tartunk hogy ilyen pakolás meg olyan spré, már a balzsamból is liternyi kell, mert napi kétszer mossuk a hajat ész nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!