Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki kitálalt az asszonynak, hogy a férje szeretőt tart?
Jó, oké, hogy a kérdező sem makulátlan, de szerintem teljesen jogos lenne, ha megtenné.
Én is megtenném, nem szabad hagyni, hogy szórakozásra használják az embert. Én sem arra vagyok való, ez lenne bennem ebben a szituban. :)
Jól értem, hogy van egy gyereked és így kezdtél egy családos pasival, aki közben még egy rakás más nővel is kavar? És a gyerekeket félted?
Nos, mindegyik gyereknek jobb, ha olyan férfit látnak, aki nem dugja az összes szembejövő nőt, hanem valódi Férfi és Apakép lehet. Szóval emiatt ne maradj te sem a pasival, de ne is sajnáld, ha egy gyerektől elszakad.
Te szakíts vele, mert ez egy hazug kapcsolat, ami neked is csak rossz lehet hosszú távon (már most is szar) és a gyerekeddel is kiszúrsz azzal, hogy bármelyik pillanatban leléphet ez a fickó.
Ráadásul közben aktívan részt veszel egy megcsalásban, ami alól nem mentesít, hogy nem te vagy a házas fél: ez gerinctelenség.
Bosszú miatt ne levelezgess senkivel, a bosszú a kicsinyes emberek sajátsága. Viszont ha úgy érzed, hogy a családjának ezzel fájdalmat és kárt okoz, akkor írhatsz nekik. De ne foglalkozz utána azzal, hogy mi lett a következménye. Ha az érdekel, hogy a férfit megfosszad a családjától, akkor te is csak egy kisszerű ember vagy, akinek nem mások boldogsága a fontos, hanem hogy fájdalmat okozzon embereknek, ha éppen sértve érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!