Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki aki kitálalt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki aki kitálalt az asszonynak, hogy a férje szeretőt tart?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves gyerek is.

2014. okt. 17. 21:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Na, túllépve azon, hogy te mennyire megérdemelted, amit kaptál: gyerek ide vagy oda, ha a nő férje össze-vissza izélget nőket, szerencsétlen feleségnek erről joga van tudni, már csak a fertőzések miatt is. Szerencsétlen azt hiszi, hogy hűséges a párja, aztán ki tudja, miket visz haza, ez nagyon gusztustalan, egyebekről már nem is beszélve. Senki sem akarna ilyen féreggel együtt lenni (igénytelen szeretőket leszámítva).
2014. okt. 17. 22:35
 32/39 anonim ***** válasza:
0%

Jó, oké, hogy a kérdező sem makulátlan, de szerintem teljesen jogos lenne, ha megtenné.

Én is megtenném, nem szabad hagyni, hogy szórakozásra használják az embert. Én sem arra vagyok való, ez lenne bennem ebben a szituban. :)

2014. okt. 17. 22:39
 33/39 A kérdező kommentje:
Ami a pasi mellett szól h nagyon jó apa aki imádja a gyereket és a gyerek is őt.
2014. okt. 17. 22:39
 34/39 A kérdező kommentje:
És úgy is fel lehet fogni h most én már emiatt megkaptam a buntetesem. A pasi büntetése meg a bosszú meg talán nem az én jogszintem
2014. okt. 17. 22:47
 35/39 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem h a gyerek miatt a lelkiismeretemmel nem tudom mennyire sikerülne elszamolni teljesen kivagyok :'(
2014. okt. 17. 22:51
 36/39 A kérdező kommentje:
Senki semmi?
2014. okt. 17. 23:27
 37/39 anonim ***** válasza:
Én tudni akarnám, ha a férjem megcsalna, akár van gyerek, akár nincs. Azonnal válnék. A szeretőjét biztos nem ölelném magamhoz, de nem ő fogadott nekem hűséget és nem ő csalt meg. A házasság két emberről szól, csak ők felelnek érte, és csak ők tehetik tönkre. A szerető csak egy kellék a félrelépéshez.
2014. okt. 18. 01:38
 38/39 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy van egy gyereked és így kezdtél egy családos pasival, aki közben még egy rakás más nővel is kavar? És a gyerekeket félted?

Nos, mindegyik gyereknek jobb, ha olyan férfit látnak, aki nem dugja az összes szembejövő nőt, hanem valódi Férfi és Apakép lehet. Szóval emiatt ne maradj te sem a pasival, de ne is sajnáld, ha egy gyerektől elszakad.

Te szakíts vele, mert ez egy hazug kapcsolat, ami neked is csak rossz lehet hosszú távon (már most is szar) és a gyerekeddel is kiszúrsz azzal, hogy bármelyik pillanatban leléphet ez a fickó.

Ráadásul közben aktívan részt veszel egy megcsalásban, ami alól nem mentesít, hogy nem te vagy a házas fél: ez gerinctelenség.

Bosszú miatt ne levelezgess senkivel, a bosszú a kicsinyes emberek sajátsága. Viszont ha úgy érzed, hogy a családjának ezzel fájdalmat és kárt okoz, akkor írhatsz nekik. De ne foglalkozz utána azzal, hogy mi lett a következménye. Ha az érdekel, hogy a férfit megfosszad a családjától, akkor te is csak egy kisszerű ember vagy, akinek nem mások boldogsága a fontos, hanem hogy fájdalmat okozzon embereknek, ha éppen sértve érzi magát.

2014. okt. 18. 09:58
 39/39 valook ***** válasza:
Irjál privit, ha gondolod és mesélek. Nálunk volt szerető, végigéltem.
2014. okt. 18. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!