Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki aki kitálalt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki aki kitálalt az asszonynak, hogy a férje szeretőt tart?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves gyerek is.

2014. okt. 17. 21:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondoltál? Egy ilyen pasi csak a feleségét fogja megcsalni? Hát nem! Téged is ugyanúgy!
2014. okt. 17. 22:18
 22/39 A kérdező kommentje:
Legalább megtudna milyen a férje, ez biztos fáj de van esélye egy jobb férje. Nem értem a hallgatás miért jobb?
2014. okt. 17. 22:18
 23/39 anonim ***** válasza:

Nem voltam még ilyen helyzetben, de tuti kitálalnék. Nem te teszed tönkre a családot, hanem a férfi tette tönkre már azzal, hogy ilyen hűtlen, farokkalandor. Ha nem tudja meg az asszony, akkor is csak hazugságokra van építve a családi életük.

Tálalj ki! Főleg akkor, ha te nem tudtad, amikor belementél a viszonyba, hogy családja van.

2014. okt. 17. 22:21
 24/39 anonim ***** válasza:
#23 próbáld figyelmesebben elolvasni a kiegészítéseket: a hölgynek addig nem volt problémája azzal, hogy családos kanja van, amíg ki nem derült, hogy csak egy a listában és nem egyedüli ... ez azért kicsit árnyalja a morális hozzáállását a családhoz
2014. okt. 17. 22:23
 25/39 anonim ***** válasza:

A valaszom: NEM.

Amugy megy oszinten, mit vartal? Dicseretet? En sosem lennek szereto. Egyreszt van tartasom es tudom hogy nem csak ennyit erek. Masreszt sosem vennek reszt egy csalad tonkreteteleben, mert tudod ez a "rossz a kapcsolatunk" csak tipikus pasiszoveg, amivel az idiota tyukokat tudjak megetetni. De ha valasztani kell, a csalad mellett dontenek es terden allva konyorgik vissza magukat az asszonyhoz. :) Dragam, megsugom, te annak a pasinak csak dugni kellesz, mert 10 ilyen esetbol 8 errol szol. A pasi egy tetu, neked meg ugy kell.

2014. okt. 17. 22:23
 26/39 A kérdező kommentje:
Ha egy tetu akkor miért ne veszitsen mindent? Egy életre megtanuulna a leckét
2014. okt. 17. 22:26
 27/39 anonim ***** válasza:

De megérdemelted, ezen jót röhögnék, ha nem sajnálnám szegény feleséget meg a gyerekeket.

De te rohadtul megérdemelted, ez annyira jó :D

2014. okt. 17. 22:27
 28/39 anonim ***** válasza:
Ezzel tönkretennéd a gyerek életét is.
2014. okt. 17. 22:29
 29/39 anonim ***** válasza:

Igen, vegul is az asszonynak joga lenne tudni hogy milyen ember mellett el, mert o talan meg boldog lehet.

De komolyan, nem gondolkodtal meg el azon, hogy a feleseget ugyanugy (vagyis elnezest, inkabb sokkal jobban) megalazza a pasi, mint teged? Te csak egy szereto vagy, semmi tobb. Jogod nulla, becsuleted meg annyi sem. Egyebkent meg visszanyalt a fagyi. De egyszeruen nem tudom megerteni hogy egyes nok ilyenkor hogy nem kepesek magukat a feleseg helyebe kepzelni...

2014. okt. 17. 22:30
 30/39 A kérdező kommentje:
Elvakitott a szerelem. A gyerek. Miatt nem tettem Még meg. Nem tudom tegyem e vagy se
2014. okt. 17. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!