Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan juttassam el a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juttassam el a barátnőmet orvoshoz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nos, tudom, hogy én is hibás vagyok, előre szólok. Nem kérek cseszegetést!

Szóval megcsaltam a barátnőmet az egyik barátnőjével, akit már gimis kora óta ismer.

Mivel a kapcsolatunk elején leszögeztük, hogy őszinték leszünk egymással, őszinte voltam vele.

Elmondtam, hogy megcsaltam, és amikor rákérdezett a miértekre, akkor elmondtam, és azt is elmondtam, hogy bevállalósabb, jobb volt a szex, mindent megadott az a lány, amire vágytam, ezért jó lenne átgondolni az egész kapcsolatunkat, mert nem történt volna meg ez, ha megadná azokat a dolgokat, amikre vágyom. Én kész vagyok megjavítani.

De ő nem hajlandó lemondani arról, hogy elmenjen bulizni a barátnőivel, valamint, hogy kávézgasson fiú barátokkal. Minden héten van olyan szituáció, amikor könnyedén megcsalhat, de ő nem hajlandó változtatni. Ez is egy ok, amiért megcsaltam őt. Ha ő így áll az egészhet, akkor én is.

Ő ahelyett, hogy normálisan megbeszélte volna velem az egészet, megtámadott, ököllel orrbavágott, és ordibált velem. Ordibált, hogy ő mindig hűséges volt, és nem tehet róla, hogy nem annyira tetszik nekem a puncija és a sz*opási módszere (ezeket is felemlegettem neki előtte), és, hogy egy r*ohadék vagyok. Azt vagy 5x elmondta, hogy ő sosem csalt meg. Szerintem aki a leghangosabb, az nem őszinte, és inkább az lehet, hogy hűtlen volt velem ő is, és nem bír szembesülni a kapcsolati problémáinkkal.

Ezt elmondtam neki mire még jobban ordibált, és ütött-vágott, és fenyegetett mint valami mániákus.

Szerintem súlyos beteg, nem hagyom semmiképp, hogy szakítson, mert ilyen agresszív nő nem mászkálhat egyedül úgy, hogy nincs mellette senki, aki féken tartsa. Szóval tudom, hogy mellette kell maradnom.

A kérdésem az, hogy hogyan értessem meg vele, hogy szakemberre van szüksége?

2014. okt. 17. 21:00
1 2 3
 11/23 Költőnő? ***** válasza:
Háh kezdődik már:)
2014. okt. 17. 21:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy. Téged kellene szakemberre bízni, nem a barátnődet.

Nem veszed észre, hogy te vagy a hunyó?

2014. okt. 17. 21:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
g**ci :D XD sírok ezen a szövegen, ennyire debil valaki xD
2014. okt. 17. 21:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én addig ütöttelek volna, amíg lélegzel. Már a leírás alapján is. Pedig nincs szükségem orvosra. Olyan rezzenéstelen arccal tapostad szét az egész lelki világát, hogy azt már tanítani kéne bunkó képzőben. Az a vicces, hogy találni fogsz egy harmadikat is, akivel még jobb a szex és fogalmad se lesz róla miért vert agyon 2 lány is egyhuzamban.
2014. okt. 17. 21:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek együtt. Aztán bementek felváltva.
2014. okt. 17. 21:19
 16/23 anonim ***** válasza:
23%

nem teljes a kép.

szerintem vidd el orvoshoz, aztán az első alkalom után önállósítsd magad, és járjál egyedül, őt meg hagyd élni.

2014. okt. 17. 21:20
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
hívd ki rá mentőket,minnél jobban ellenkezik annál őrültebb
2014. okt. 17. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Debil Emil kérdését olvastátok
2014. okt. 17. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Felnott velemeny kell?

TE vagy a beteg. Megcsalod mondvacsinalt indokkal a parodat es meg az O nyakaba varrnad a felelosseget. Megsugom, felnott attol lesz az ember, hogy felelosseget vallal a tetteiert es sajat magaert.

A legkevesebb amit ezert kaphattal, az orrbaveres. Es tokmindegy hogy fiu vagy - e vagy lany. Nem csak a nok akadnak ki, ha a parjukrol kiderul hogy egy eletkeptelen tetu.

Udv: Egy hazassagban elo, ketgyermekes FELNOTT.

2014. okt. 17. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Van baj nálad kérdező.
2014. okt. 17. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!