Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egyszer kijelenti, hogy nem akar párkapcsolatot, az még változhat idővel, vagy vegyem biztosra?
Ja igen utolsó és féltékeny is. Meg kérdezgeti, hogy ha eszembe jut a szex, akkor csak rá gondolok-e. Mert ha csak rá gondolok, annak ő nagyon örül.
Egyébként köszönöm, valószínűleg tényleg szimplán vennem kéne a lapot. Ha ezt mondta, akkor ez van és nem lesz semmi több köztünk. Jobb lenne, ha kilépnék ebből, bármilyen jó is vele.
Lassan rákérdeznék, hogy mit is akar. Az a biztos, amit ő mond.
Ha továbbra is az mondja, hogy nem akar kapcsolatot, akkor nem akar.
Én voltam egyszer egy sráccal, minden remekül működött, egyre közelebb kerültünk, jól is éreztük magunkat, mindenki egy párnak gondolt, de egy év után sem mondta azt, hogy járunk. (mondjuk ő csajozni is akart mellettem)
Az egyéb "apró" jelekre figyelj oda: szülőknek bemutattátok egymást? Ha igen, mit mondott (a neved vagy azt, hogy a barátnőm)? A barátoknak bemutattátok-e egymást? Tehát azokra figyelj oda, kifelé mit kommunikál (az én "barátom" is mondta nekem, hogy szeretlek, szerelmes számokat is küldött nekem, de nem akart velem sosem komolyan járni).
A tiétek persze lehet más helyzet is.
Szerintem az a legtisztább, ha megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!