Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy férfi szeret, de azt mondja, egyelőre nem akar látni?
Miért akadt ki? Mit tettél? Nem mindegy.
El tudok olyat képzelni, ami miatt tényleg elege van és nem akar látni, mert hiába szeret, de pl. nem lehet veled együtt élni.
De azt is el tudom képzelni, hogy nem is akar veled lenni, csak egyszerűbb mellébeszélni.
Hát ha ez a 100. ilyen eset volt, akkor lehet, hogy már elege van és nem akarja folytatni.
Ha néha van ilyen, az érthető, mindenhol vannak kisebb viták. Ezt el kell fogadni.
Egyébként tényleg nagyon csúnyán viselkedtél? Vagy csak ő túlozza el?
Te is keresheted ám, ha még szeretnéd, ha lenne folytatás. Tudja, hogy te szeretnéd folytatni, aztán a következő lépés meg már legyen az övé.
Nekem is hasonló típus a barátom, de én ilyenkor minél előbb személyesen meg akarom beszélni vele a dolgot, mert utálom ha harag van köztünk. Általában megkeresem, elmegyek hozzá és nem megyek el, amíg ki nem békülünk :D
Sajnos most is haragszik rám egy hülyeség miatt, de ma nem tudok vele találkozni, de írtam neki egy csomó békülős üzenetet, aztán holnap megkeresem, hátha addig le is nyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!