Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar még eljegyezni a barátom?
Figyelt kérdés
25 vagyok, a barátom 24. 2 éve vagyunk együtt. Azt mondja a barátom, hogy nagyon szeret, és hogy el tudja velem képzelni az életét. Viszont eljegyezni meg nem akar még. Én már 2 éve dolgozom, neki meg még van másfél éve az egyetemből és csak miután befejezte, akkor tervezeljegyezni. Beszéltünk a házasságról is, és 2-3 évet még dolgozna az egyetem után, mielőtt elvenne feleségül. Teljesen kiborít. Ha igazán szeret, miért nem tudja ezt korábban megtenni? Tudja, hogy sokat jelent nekem a dolog. Attól, hogy házasok vagyunk, dolgozhat mellette ugyanúgy. Ő azt mondja, szeretné építeni egy kicsit a karrierjét még, mert ha házas, már értem is felelősséggel tartozna, és akkor nem lenne olyan szabad, nem jutna elég idő a karrierjére. Meg, hogy szeretne normális, nagy esküvőt, de ahhoz pénzt is akar keresni. Én pedig utaltam rá, hogy a szülei is biztos adnának rá pénzt, nem kell ahhoz három évig dolgozni. Ki vagyok rajta akadva nagyon.
Ha szeret akkor nem teljesen mindegy mikor fog eljegyezni, feleségül venni?
2014. szept. 20. 14:19
3/11 anonim válasza:
ÉS te? Együtt vagytok, hova akarsz sietni? Neki az a tempója, megértem hogy előtte kicsit ráncba akarja magát szedni, építkezne, hogy ne üres kézzel álljon melletted, hanem valakinek érezni is akarja magát. 2 év az még nem olyan rengeteg idő, ne akard már erőszakkal magadhoz láncolni.
2014. szept. 20. 14:20
4/11 anonim válasza:
Nehogy azt hidd hogy ha eljegyez, feleségül vesz onnantól kezdve hátra lehet dőlni, mert az még nem biztosíték rá hogy nem hagy el. Nem ezen fog múlni. Lehet hogy 4-5 év múlva már nem is (szívesen) emlékeztek majd egymásra!
2014. szept. 20. 14:21
5/11 anonim válasza:
Ha eljegyez gondolod, hogy 1 év múlva összeházasodnátok? Ha nem, akkor hidd el, felesleges.
Akarsz évekig menyasszonyi státuszban lenni? Mert az tiszta szánalmas, hidd el.
2014. szept. 20. 14:31
6/11 anonim válasza:
Szegeny srac.......
2014. szept. 20. 14:48
7/11 anonim válasza:
"a szülei is biztos adnának rá pénzt"
ha mar valaki hazasodik ne aputol meg anyutol kerjen ra penzt ,szerintem
de o gondolkodik jol
2014. szept. 20. 14:58
8/11 anonim válasza:
Nem tudom 2 év után mire fel sietsz. Ha 6-8-10 évről lenne szó már megérteném. De 2 év? 2 év alatt ki sem lehet ismerni egy embert. Már nem azért de szerintem ti sem lesztek sokáig együtt...24/F
2014. szept. 20. 15:02
9/11 anonim válasza:
egyetértek az elsővel, az ő gondolkodása a normális. Gondolkozz el rajta!
2014. szept. 20. 17:09
10/11 PearlDiver válasza:
Kérdező! Azt írod, ha igazán szeret, ezt meg azt is megcsinálhatná. Ez ugyanúgy vonatkozik rád is!
Gondolj bele, alapból fiatalabb nálad, és te lényegében önfenntartó vagy. Ez a helyzet egy férfinak baromi frusztráló lehet, magamból kiindulva legalábbis. Nem igazán tudja magát erős férfinak, a támaszodnak érezni.
Mivel te úgymond előrébb jársz, a te feladatod, hogy ezt tiszteletben tartsd, és megadd neki a türelmet. Ha erőlteted az eljegyzést, csak erősíted ezt az egészet és az is lehet, hogy egyszercsak megunja. Ha viszont be szeretnéd "biztosítani“ a házasságotokat, akkor légy rá tekintettel. Annyira nem vagytok még öregek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!