Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim folyton azzal nyaggat, hogy nem adok neki semmi ajándékot. Mit tegyek?
Én sem nagyon szeretem, ha így nagyon ajándékozik a srác. Ok, vesz mondjuk egy csokit, vagy valami, kedves tőle. De volt olyan srác aki minden alkalomra vett valamit, utána elmondta, hogy miért nem eszem (mindennap vett csokit, meg üdítőt). Mondtam neki,hogy nagyon édes tőle, de nem eszek ennyi édességet, meg üdítőt. Nem kértem, magától vette, utána szemrehányóan mondta, hogy miért nem eszem, ezt nekem vette a kevés pénzéből. Nagyon édes volt tőle, de nekem nincs igényem így ajándékokra.
Szerintem sem ajándékokkal kell kimutatni a szeretet, bocsi de nekem kissé éretlennek tűnik a barátod. Gondolom van egy kis önbizalomhiánya is, nagyon szeretne megfelelni neked. Elég szomorú, ha ő ajándékokban méri a szeretet mértékét. Mondjuk tényleg elég sok mindent kaptál már tőle, annak ellenére, hogy biztosra veszem, hogy magától vette ezeket. Vegyél neki valami kis kedves dolgot, egy plüsst például a "családi béke" jegyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!