Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha valaki egyáltalán nem érez féltékenységet?
Figyelt kérdés
Párommal lassan egy éve együttvagyunk, és ezalatt az idő alatt tudtammal egyszer volt féltékeny, akkor is pár perc múlva elmúlt. Örülök neki, hogy megbízik bennem, mert meg is bízhat, mivel soha nem csalnám meg, de néha jól esne, ha picit zavarná, hogy sokan udvarolgatnak nekem, mert érezném, hogy nem veszi természetesnek, hogy vele vagyok. Nem tudom ez így mennyire érthető =)
Ha valaki arra gondolna, hogy azért, mert megcsal, ismerem páromat, nem csal meg, úgyhogy biztos nem ez az oka =)
Csak nekem ez nagyon furcsa, mert ilyen párom még nem volt,bár szószó, jobb mintha folyamatosan mindenkire féltékeny lenne. Csak szerintem egy pici féltékenység természetes egy kapcsolatban, ahol a két fél nagyon szereti egymást.
2010. jan. 24. 10:56
1/7 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, egyáltalán nem vagyok féltékeny, ismerem a pasim, bízom benne, minek agyaljak hülyeségeken. Tudja ő is, hogy nem zavar ha megnéz csajokat, sőt ha bókol valakinek az sem zavar. De ez kölcsönös. És lehet hogy van benne egy pici féltékenység, de azt nem veszed észre, mert nem mutatja. De attól mert nem féltékeny, még nagyon szerethet!
2/7 A kérdező kommentje:
persze, szép dolog is ez, lehet, hogy bennem is csak azért van ez a rossz szokás, mert már sokan megcsaltak.
2010. jan. 24. 11:16
3/7 anonim válasza:
Megint én. Nem akarlak megbántani, de én úgy érzem csak azt lehet megcsalni aki nem ismeri a párját. Ha úgy érzed ismered, akkor nem lehet baj. És ne ezen rágódj hanem élvezd ki hogy találtál valakit aki nem csinál minden kis hülyeségből balhét!
4/7 A kérdező kommentje:
teljesen jogos, amit írsz. igazából nem vagyok annyira fennakadva rajta, mert boldogok vagyunk együtt, és minden bizonnyal idővel én is nyugodtabb leszek, már így is sok szempontból sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok vele, mint a kapcsolat elején. csak számomra nagyon szokatlan, hogy valaki ilyen fiatalon, ilyen nyugodt legyen ebből a szempontból =) valószínűleg eddig rossz pasikkal kezdtem =D
2010. jan. 24. 11:35
6/7 anonim válasza:
én akkor vagyok ilyen ha nem vagyok szerelmes
7/7 A kérdező kommentje:
ilyesmi szerencsére nálunk nem áll fenn =)
2010. jan. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!