Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fent olyan a fórumon, aki nem találja fatális baromságnak és lehetetlenségnek, hogy egy 13 éves úgy gondolja, ő már tudja ki az igazi?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 22:39
11/20 anonim válasza:
Már nem azért, deh mindenki más korba talál rá az igazira! Van aki éretlen van aki nem! van aki már 13 évesen érett van aki még 20 évesen sem. És persze minden életkornak más a gondolkodása, a gondolatai a világról és mindenről. De mint mindenben ebben is van kivétel. Szval sztem van olyan hoyg vki 13 és tudja ki az igazi! Mert nem csak akkor tudhatja sztem vki hoyg ki az igazi ha már van tapasztalatai volt vagy 3-4 barátnője vagy barátja és akkor már tapasztalt tudja majd ki az igazi. Ugyanmár ez hülyeség. De persze aki másként gondolja kíváncsian várom a válaszomra a véleményeket!
12/20 anonim válasza:
19:57-al értek egyet
De már nem azért,de szerintetek aki 18 év alatt van-vagy most ugye a 13évesek-azokat mindig le kell mondani,meg szerintetek nekik nincsenek érzéseik?Mért ne találhatná meg valaki 13-14-15 évesen az Igazit?
13/20 anonim válasza:
Hát szerintem ez a kortól független!!! itt olvashatjátok is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
14/20 anonim válasza:
Jó nekik, irigylem őket, lehet, hogy tévednek, de miért kell alapból úgy hozzáállni, hogy úgyis szét fognak menni?
17/20 anonim válasza:
anyukám 12 évesen állította ugyanezt egy hónap után. Mamám szokta mesélni,hogy sose hitte el neki, és mégis 26 éve házasok a szüleim. anyám élete első szerelmében találta meg az igazit!:)
18/20 anonim válasza:
Aki azt mondja nekik, hogy biztosan tévedni fognak, az annyira egyszerű, mint egy faék. Azért mert az én tehenem megdöglött fiatalon, másé miért fog feltétlenül megdögleni ideje korán? Sokféle ember él a világon, mindenki máskor és máshol találja meg az igazit, van aki nem is találja meg, sőt olyan is van aki nem is keresi. Van aki csalódik, van aki nem, az hogy velem mi volt 13, 16 vagy akár 20 évesen, az nem jelent semmit sem mások életére vonatkoztatva.
19/20 anonim válasza:
szerintem én most találtam meg az igazit.. :D
de majd írokha mégsem (A)
L /17
20/20 anonim válasza:
az én anyukám 14 volt mikor apuval összejöttek, aki akkor 21 volt! 32 éve élnek boldogan együtt!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!