Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kihasználom őt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kihasználom őt? Nagyon rosszul esett mikor ezzel vádolt meg. Igaza van?

Figyelt kérdés
Párommal fél éve vagyunk együtt. Azt állítja kihasználom. Új munkahelyen kezdtem egy hónap volt mire fizuhoz jutottam. Előző munkáltatóm nem fizetett ki ezért egy hónapig ő fizette a kajámat. Előtte viszont rengeteg dolgot vettem neki nadrágot, pólót, sört rendszeresen, sokszor kajának valót is vettem és megcsináltuk de abból én nem vittem másnap a munkába. Mivel nem lakunk együtt ezért nincs lakásához kulcsom és mivel ő reggel 4-5 körül kell mindig én is vele kelek. Utána vagy hazamegyek vagy be a munkahelyemre. Sokszor viszont nincs értelme haza mennem mert mire oda érnék indulhatok munkába. Este meg megvárom a munkahelyén van amikor 1 vagy 3/4 órát is várok rá. Összeköltözni nem akar. Szeretné ha mindennek a felét fizetném. Viszont én albiba lakom az elviszi a jövedelmem 3/4 részét. Nem tudom nála is finanszírozni a dolgokat. Örülök ha nem halok éhen.

#Kihasználom
2014. okt. 14. 18:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

sose volt olyan fiúm aki ilyeneket csinált volna:(

Ennél csak rosszabbak jutottak.

2014. okt. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!