Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly kapcsolat után mennyi ideig "nem illik" mással összejönni?
Kicsit konkrétabban: A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, de mostanában nagyon úgy érzem, hogy ez már nem szerelem hanem inkább csak barátság. Nagyon szeretem őt még mindig, de úgy érzem valami elmúlt, valami hiányzik. Ha 1 hónapja megkérte volna a kezem, én boldogan igent mondtam volna, most viszont már nem tudnám vele elképzelni a jövőmet.
Ha én nem keresem, ő se keres, nem mondja hogy szeret, ha pedig találkozunk, van hogy csak beszélgetünk.
Emellett pedig van egy srác aki folyamatosan udvarol, s ez nagyon jól is esik, főleg hogy a barátom már "leszokott" erről. Sokszor azon kapom magam hogy folyton erre a másik srácra gondolok.
Tudom, hogy jobb lenne ha minél előtt szakítanék vele, mert úgy érzem, csak egymás idejét pazaroljuk.
Ha esetleg úgy alakulna hogy összejövök azzal a másik sráccal akkor szerintetek, meddig "gyászoljam" az előző kapcsolatom? Úgy értem, nem szeretném, ha a barátom azt hinné, hogy rögtön lecseréltem. Szerintetek meddig várjak az új kapcsolattal?
19/L, barátom 27/F
Válaszokat előre is köszönöm!
Úgy érzem, a szívem egy darabja mindig ott lesz nála.
Nektek volt már hosszú kapcsolatotok? Utána mikor jöttetek össze valakivel? Mennyi idő után?
A srác már kb. 1 éve udvarol, nagyon kitartó, azóta nem is jött össze senki mással.
Azt még nem mondtam hogy beleszerettem csak jobban érzem magam mellette, mindig van rám ideje.. nem úgy mint a mostani barátomat.
Köszi a válaszokat! :)
Addig, ameddig már érzelmileg nem kötődsz hozzá.
Ennyi.
Ameddig még azon agyalsz, hogy vajon ő mit gondol rólad, addig még érzelmileg ő ural, addig semmiképp ne vágj bele semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!