Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnátok, ha a párotok elmenne a tudtotokon kívül koncertre a szüleivel?
Messze dolgozik a barátom tőlünk, és csak kéthetente találkozunk. Utoljára amikor találkoztunk reggel ment vissza a munkahelyére (illevte ahol a munka miatt lakik), akkor még nem terveztem, hogy elmegyek koncertre. Aztán délután rábeszélt a nevelőapám a sok kérdezgetéssel, hogy megyek e velük, így elmentem vele, anyával, meg anya unokahúgának a férjével, viszont teljesen elfelejtettem megemlíteni a barátomnak utólag is. Most jutott eszembe, amikor láttam facebook-on egy képet, amin én is rajta vagyok.
Ti haragudnátok ezért? Nagyon elrontottam?
L20
Ha nem beszéltünk meg mi ketten programot akkor miért haragudnák?
Nincs hozzámkötve.
De az sem zavarna titeket, ha utólag derülne ki?
Volt már ilyen, hogy nélküle mentem el koncertre egy rokonnal, de arról előre tudott.
Én a szüleimmel voltam legelőször rockmaratonon is :)
Mégis miért kéne bejelentened neki, mit csinálsz? Amíg nem laktok együtt (akkor is csak mondod, hogy progid van)... meg nem a gyereke vagy, hanem a párja.
Aki ezen megsértődik, menjen a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!