Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örületes vágyat érzek az exem után. Mi lesz ennek a vége?
Talán akkor lesz vége, ha megszakítod azt a kapcsolatot amit azóta is tartotok..
Mi értelme fentartani a kapcsolatot az exxel?
Van talán valami közös cél?
Üzleti érdek vagy akármi?
Akkormeg?
Amúgymeg így szoktak kezdődni a családi drámák meg a válások..
ha most minden oylan frankó hogy gyorsan szét kell cseszni csak mert viszket, akkor hajrá..
Amúgy a férjed nem intéz el eléggté?
Vagy mégis mi a lfasz van veled ember?
Ha Nincs bajod Csinálni kell?
És még a pasikra mondják hogy a gatyájukban hordják az agyukat...
Pfffffffffff
Szia! Az érzelmek ellen sajna nem tudsz mit tenni! Az kiderült, hogy ő hogyan érez irántad?
Szerintem két választásod van: az egyik, hogy lezársz vele minden kapcsolatot és a férjedre koncentrálsz. Tehát nem találkozol nem beszélsz vele, nem írsz neki többet és megmondod neki, hogy többet ne keressétek egymást. Vagy a másik verzió, amit nem tudom hogyan tudsz megoldani, hogy elmész valahova (mondjuk a szüleidhez, bnődhöz, ahol effektív egyedül vagy) egy hétre és ezidő alatt talán letisztázódik, hogy melyikük iránt mit érzel. Természetesen ezalatt az egy hét alatt telefon kikapcs, és nem beszélni egyikőjükkel sem.
Az hogy vacilálsz senkinek nem jó, főleg nem neked. A férjeddel ha olyan a kapcsolatod és megértő, akkor beszéld meg a dolgot. Mást sztem nem nagyon tehetsz. De gondold meg mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!