Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örületes vágyat érzek az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örületes vágyat érzek az exem után. Mi lesz ennek a vége?

Figyelt kérdés
A helyzet több mint bonyolult.Férjnél vagyok több mint tíz éve.Végig hűséges voltam és szeretem a férjemet.A sors azonban közbeszólt mert tavaly nyáron összefutottam az exemmel.Azóta is tartjuk a kapcsolatot ,de nem történt semmi.Viszont amire végképp nem számítottam ,hogy olyan érzelmeket indított el bennem ami nem jó az én helyzetemben.Vágyom az érintésére,hogy szeressen ,de megcsalni a férjem nem tudnám.Mi lesz ennek a vége?Megéri egy éjszakáért feláldozni több évnyi hűséget?Vagy vágjak el minden szálat ami összetart vele holott szeretem őt is.Lehet két férfit egyforma szenvedélyel szeretni??Mi lesz ennek a vége?
2010. jan. 23. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Dugás, az tuti.
2010. jan. 23. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Talán akkor lesz vége, ha megszakítod azt a kapcsolatot amit azóta is tartotok..

Mi értelme fentartani a kapcsolatot az exxel?

Van talán valami közös cél?

Üzleti érdek vagy akármi?

Akkormeg?

2010. jan. 23. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Amúgymeg így szoktak kezdődni a családi drámák meg a válások..

ha most minden oylan frankó hogy gyorsan szét kell cseszni csak mert viszket, akkor hajrá..

Amúgy a férjed nem intéz el eléggté?

Vagy mégis mi a lfasz van veled ember?

Ha Nincs bajod Csinálni kell?

És még a pasikra mondják hogy a gatyájukban hordják az agyukat...

Pfffffffffff

2010. jan. 23. 20:05
 4/6 anonim válasza:
Van abban valami,amit az utolsó válaszoló mondott,de azért nem kéne így beszélni egy Nővel,ráadásul normálisan kérdezte,kulturáltan.
2010. jan. 23. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Itt rég nem a szexről beszéltem.És nem az volt a kérdésem hogy "dugjak e vele" vagy sem.Arról ,hogy mit érzek iránta . itt nem célom hogy lefeküdjek vele.Ha akartam volna már megtettem volna de nem tettem.Nem viszket sehol.Az érzés ellen akarok valamit tenni de nem megy.Azzal hogy így mínősítesz magadat minősíted:Dsajnálom ha ez jött le.
2010. jan. 23. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az érzelmek ellen sajna nem tudsz mit tenni! Az kiderült, hogy ő hogyan érez irántad?

Szerintem két választásod van: az egyik, hogy lezársz vele minden kapcsolatot és a férjedre koncentrálsz. Tehát nem találkozol nem beszélsz vele, nem írsz neki többet és megmondod neki, hogy többet ne keressétek egymást. Vagy a másik verzió, amit nem tudom hogyan tudsz megoldani, hogy elmész valahova (mondjuk a szüleidhez, bnődhöz, ahol effektív egyedül vagy) egy hétre és ezidő alatt talán letisztázódik, hogy melyikük iránt mit érzel. Természetesen ezalatt az egy hét alatt telefon kikapcs, és nem beszélni egyikőjükkel sem.

Az hogy vacilálsz senkinek nem jó, főleg nem neked. A férjeddel ha olyan a kapcsolatod és megértő, akkor beszéld meg a dolgot. Mást sztem nem nagyon tehetsz. De gondold meg mit csinálsz.

2010. jan. 24. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!