Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkált ilyenekkel? Mit gondolhatott akkor?
A barátommal alkalom adtán elmegyünk a Mekibe kajálni.
Amikor sült krumplit eszünk, akkor mindig bohóckodunk, a szivószállal meg mindig hülyéskedünk.
Ma is kajáltunk, és elkezdett piszkálni, elöször csak lájtosan, aztán egyre jobban oltott, félre érthetően.
Pl. ettem a krumplit, és elkezdte mondani mosolyogva: "Mivan Kincsem, te a végét fogod és két újjal?" vagy ittam a kólát és összeharaptam a szívószálat erre Ő: "Ja, hogy te össze harapod a végét? Az fáj!!!"
Vagy haraptam a szendvicsbe és: "Mindenre igy koncentrálsz? Nagyra tudod nyitni a szád"
Aztán meguntam és visszaoltottam, szép lazán. És ittam egy uccsó kortyot a kolábol erre mondja: "Óvatosan, nehogy félre nyeld, szép lassan nyeld le"
Vagy hogy :"Látom, jó a szájmunkád, óvatos vagy"
Kicsit rosszul estek ezek, de nem mutattam... de élvezte hogy vörösödök.
Tudni kell, hogy Ő 19, én 16 vagyok és szűz, ezt tudja is.
Alapjában nem bunkózik velem, szeret, és még semmi OLYAN nem volt köztünk.
Légyszi ne írjatok bunkót... Köszönöm.
szerintem viccelt veled, én bizt nemvenném ezeket komolyan.
21/L
Köszi.
Biztos nem akart rosszat, azt akarta hogy vissza oltsak.
Csak kicsit rosszul estek... vagyis furán éreztem magam... és tényleg nagyon zavarba jöttem, bele is pirultam...:$
De legközelebb majd direkt csinálok valamit, és énis idegesítem Őt.:)
Köszi, akkor nem veszem magamra:)
Szerintem meg egyértelműen utalt arra h sz_pd le...
háth nem hinném h ott....de kitudja...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!